Gazi'de ülkücü kavgası: Kampüste silah sesleri yükseldi

Gazi Üniversitesi'nde ülkücü öğrenciler maç kavgasına tutuştu. Kavgaya müdahale eden güvenlik görevlilerini darbederken silah sesleri duyuldu.

26 Nisan 2018 11:48
Son Güncellenme Tarihi: 26 Nisan 2018 13:07
Paylaş

Gazi Üniversitesi'nde ülkücü öğrencilerin kendi aralarındaki maç kavgasına müdahale eden güvenlik görevlileri darbedilerek yaralandı. Kavga sırasında silah sesleri duyuldu.

Ankara'da Gazi Üniversitesi'nde dün kendi aralarında maç yapan ülkücü öğrenciler bugün Edebiyat Fakültesi'nde yeniden bir araya geldi. Üniversitenin güvenlik görevlileri öğrencilerin yanına giderek gerginliğe müdahale etmek istedi. Ancak olay daha da büyüdü ve kavgaya dönüştü. Ülkücüler ve güvenlik görevlileri arasında çıkan kavgada 4 güvenlik görevlisi darbedilerek yaralandı. Arbede sırasında silah sesleri de duyuldu.

Olayın Gazi Üniversitesi'nin bölünmek istenmesine karşı öğrencilerin Rektörlük önünde yaptığı eylemden sonra olması nedeniyle, eyleme saldırı olduğu zannedildi. Ülkücü öğrenciler o eyleme de engel olmak istemesine karşın, kısa sürede söz konusu kavganın ülkücülerin kendi arasında yaptığı maçtan kaynaklandığı anlaşıldı. (Ankara/EVRENSEL)

Reklam
ÖNCEKİ HABER

İzmir Büyükşehir’de kamu sendikalarının TİS eylemleri devam ediyor

SONRAKİ HABER

Another ‘election crisis’ with Europe and Turkey?

Sefer Selvi Karikatürleri
Evrensel Gazetesi Birinci Sayfa
Evrensel Ege Sayfaları
EVRENSEL EGE

Ege'den daha fazla haber, röportaj, mektup, analiz ve köşe yazısı...