28 Şubat 2018 08:22

Lodosta uçan çatı parçası okuldaki çocuğun sırtına düştü

Bursa'da şiddetli lodos sonucu uçan çatının parçası, okul bahçesindeki çocuğun sırtına geldi. Çocuğu sırt çantası korudu.

Paylaş

Bursa'da sabah saatlerinde etkili olan lodos günlük yaşamı olumsuz etkilerken, 4 katlı bir iş yerinin metal çatısının parçası, ilkokul bahçesindeki 4. sınıf öğrencisi 11 yaşındaki çocuğun üzerine düştü. Hafif yaralanan çocuğu sırtında bulunan ve içerisi ders kitabı dolu olan çantasının kurtardığı belirtildi.

Olay, merkez Yıldırım ilçesi Yunusemre Mahallesi'nde bulunan Naz Özdilek İlkokulu'nda meydana geldi. Sabah saatlerinde etkili olan şiddetli lodos nedeniyle okulun hemen yanında 4 katlı iş yerinin metal çatısının biri büyük, diğeri daha küçük iki parçası uçarak okulun bahçesine düştü. Bu sırada okulun bahçesinde sınıfına gitmek için yürüyen 4. sınıf öğrencisi çocuk, uçan parçalardan küçük olanının sırtına gelmesiyle yaralandı. Çocuk, çağrılan ambulansla Yüksek İhtisas Eğitim ve Araştırma Hastanesi'ne kaldırıldı. Çocuğun sağlık durumunun iyi olduğu bildirilirken, metal çatı parçasının çocuğun sırtına düştüğü ve içerisinde ders kitabı dolu olan sırt çantasının onu daha olumsuz bir durumdan koruduğu belirtildi. (Bursa/DHA)

ÖNCEKİ HABER

Gözaltındaki Halkevleri üyeleri serbest bırakıldı

SONRAKİ HABER

İsrail Batı Şeria’da bir ilkokula baskın düzenledi

Sefer Selvi Karikatürleri
Evrensel Gazetesi Birinci Sayfa
Evrensel Ege Sayfaları
EVRENSEL EGE

Ege'den daha fazla haber, röportaj, mektup, analiz ve köşe yazısı...