06 Şubat 2018 05:10

İdlib'de kontrol noktasına saldırı: 1 asker yaşamını yitirdi

TSK, İdlib'de gözlem noktasına düzenlenen roket ve havanlı saldırıda 1 askerin hayatını kaybettiğini, 5 asker ve 1 sivilin yaralandığını açıkladı

Paylaş

Türk Silahlı Kuvvetleri (TSK), İdlib'de tesisi devam eden gözlem noktasında askerlere roket ve havanlı saldırı düzenlendiğini, 1 askerin hayatını kaybettiğini duyurdu.

Türk Silahlı Kuvvetleri (TSK), İdlib'de tesisi devam eden gözlem noktasında askerlere roket ve havanlı saldırı düzenlendiğini, 1 askerin hayatını kaybettiğini duyurdu. TSK açıklamasına göre saldırıda 5 asker ve 1 sivil görevli personel de yaralandı.

TSK'dan yapılan açıklama şöyle:

"İdlib’de tesisine devam edilen 6 numaralı gözlem noktasındaki Türk Silahlı Kuvvetleri unsurlarına 05 Şubat 2018 tarihinde, terör örgütleri tarafından gerçekleştirilen roket ve havan saldırısı neticesinde bir kahraman silah arkadaşımız şehit olmuş, hayati tehlikesi olmayacak şekilde kahraman beş silah arkadaşımız ile bir sivil görevli personelimiz yaralanmıştır.

Saldırı sonrasında terör örgütü mensuplarına derhal bölgede mevcut ateş destek vasıtaları ile karşılık verilmiştir.Bizleri derin bir acı ve üzüntüye boğan bu saldırıda hayatını kaybeden aziz şehidimize Allah’tan rahmet, şehidimizin kederli ailesine, Türk Silahlı Kuvvetleri ile Yüce Türk Milletine başsağlığı ve sabır; yaralanan kahraman silah arkadaşlarımıza acil şifalar dileriz." (HABER MERKEZİ)

ÖNCEKİ HABER

Fatih Projesi’nde tablet yok klavyeli bilgisayar dağıtılacak

SONRAKİ HABER

Turkey detains 573 for opposing Afrin operation

Sefer Selvi Karikatürleri
Evrensel Gazetesi Birinci Sayfa
Evrensel Ege Sayfaları
EVRENSEL EGE

Ege'den daha fazla haber, röportaj, mektup, analiz ve köşe yazısı...