09 Ocak 2018 08:42

Bisikletli cinsel istismar zanlısı, aynı suçtan hapis yatmış

8 yaşındaki çocuğa cinsel istismarda bulunan Mehmet E.'nin daha önce aynı suçtan hapis yattığı, başka bir istismar olayından da arandığı ortaya çıktı.

Paylaş

Antalya'da, ekmek almaya giden 8 yaşındaki bir çocuğu zorla öperek istismar eden Mehmet E.'nin 'küçük yaşta kıza cinsel istismar' suçundan tutuklu olduğu cezaevinden geçen yıl çıktığı ve 13 yaşındaki başka bir çocuğa cinsel istismarda bulubnduğu gerekçesiyle arandığı ortaya çıktı.

Antalya'nın Kepez ilçesinin Gündoğdu Mahallesi'nde dün saat 11.00 sıralarında bir ilkokul öğrencisi, marketten ekmek aldıktan sonra evine doğru yürümeye başladı. Bu sırada bisikletle seyreden Mehmet E., bir süre takip ettiği çocuğa kaldırımda durdurdu ve zorla öpmeye başladı. Küçük çocuğa cinsel istismarda bulunan Mehmet E., daha sonra bisikletle olay yerinden uzaklaştı.

Çocuğun durumu anlatması üzerine ailesi şikayetçi oldu. Sokaktaki güvenlik kamerası kayıtlarını inceleyerek kısa sürede şüphelinin kimliğini tespit eden polis, konuşma güçlüğü çeken, yüz bölgesindeki doku bozulması nedeniyle yüzde 67 bedensel engelli raporu bulunan Mehmet E.'yi gözaltına aldı. 'Cinsel taciz' suçundan 7 kaydı olduğu belirlenen Mehmet E., sağlık kontrolünden geçirildikten sonra Asayiş Şube Müdürlüğü'ne götürüldü. Çocuk Şube Müdürlüğü'ne götürülen çocuğun ise psikolog eşliğinde ifadesi alındı.

SUÇLAMALARI KABUL ETMEDİ

Asayiş Şube Müdürlüğü'ndeki ifadesinin ardından bugün adliyeye sevk edilen Mehmet E'nin suçlamaları kabul etmediği kaydedildi. Şüphelinin "küçük yaşta kıza cinsel istismar" suçundan tutuklu olduğu cezaevinden geçen yıl temmuz ayı içinde çıktığı ve aralık ayında 13 yaşındaki bir kız çocuğuna cinsel istismarda bulunduğu gerekçesiyle arandığı ortaya çıktı. (DHA)

ÖNCEKİ HABER

Kütahyalı'dan icra savunması: Erdoğan'ı destekliyorum

SONRAKİ HABER

SPK'nin inceleme başlattığı Çiftlik Bank yeni üye almayacak

Sefer Selvi Karikatürleri
Evrensel Gazetesi Birinci Sayfa
Evrensel Ege Sayfaları
EVRENSEL EGE

Ege'den daha fazla haber, röportaj, mektup, analiz ve köşe yazısı...