30 Aralık 2017 16:08

Cenk Tosun transferinde ilk turdan sonuç çıkmadı

Everton ile Beşiktaş arasında Cenk Tosun transferine dair yapılan görüşmelerin ilk turundan net bir sonuç çıkmadığı belirtiliyor.

Paylaş

Beşiktaş'ın yıldız futbolcusu Cenk Tosun'un Premier Lig ekibi Everton'a transferi konusunda iki kulüp arasında süren görüşmelerin ilk turundan net sonuç çıkmadığı ve görüşmelerin süreceği belirtildi.

Doğan Haber Ajansı'ndan Ali Danaş'ın haberine göre 2 gün boyunca Beşiktaş yönetimi ile görüşmeler yapan Everton Futbol Direktörü Steve Walsh, yaptığı teklife Beşiktaş Başkanı Fikret Orman'ın onay vermemesi üzerine Türkiye'den ayrıldı. Yönetici Şafak Mahmutyazıcıoğlu ile Güney Afrika'da yılbaşı tatilini geçiren Orman, yönetimin yaptığı görüşmelere tele konferans ile dahil oldu ve pazarlıklarda yer aldı. Everton ile Beşiktaş'ın bonservis konusunda uzlaşmaya varma noktasına yakın olmalarına rağmen peşin ödeme ve taksit sayısı konusunda anlaşma sağlanamadığı belirtildi. Fikret Orman'ın 25 milyon Sterlin ve ücretin yarısının da peşin olarak ödenmesinde ısrarcı olduğu bildirildi. Beşiktaş yönetimine Cenk Tosun transferi ile ilgili tüm tekliflerini sunan Everton direktörünün Fikret Orman'ın şartlarını da kendi yönetimine sunacağı ve iki tarafın da önümüzdeki günlerde yeniden bir araya geleceği ifade ediliyor.

CENK TOSUN LONDRA'YA GİTTİ

Beşiktaş'ın yıldız forveti Cenk Tosun, transfer görüşmelerinde sona yaklaşılması sebebiyle şiyle beraber Londra'ya gitti.

Cenk Tosun, eşi Ece Tosun ile birlikte bugün saat 17:30'da British Airways'e ait bir uçakla İstanbul Atatürk Havalimanından Londra'ya gitti. Uçağın kalkışından önce Beşiktaşlı taraftarların ricasını geri çevirmeyen futbolcu, havalimanı çalışanlarıyla fotoğraf çektirdi.

DUBAİ'DEKİ TATİL PLANI LONDRA'YA TAŞINDI

NTV Spor Muhabiri Övünç Özdem de Twitter hesabından yaptığı paylaşımda Cenk Tosun'un devre arası tatili için Dubai’ye gitmeyi planladığını fakat transferde sona yaklaşılması nedeniyle tatili eşi ile Londra’da geçirmeyi kararlaştırdıklarını yazdı.

(SPOR SERVİSİ)

ÖNCEKİ HABER

Erdoğan'dan asgari ücret yorumu: Eline diline dursun!

SONRAKİ HABER

Kayıp yakınları: Yeni yıldan dileğimiz kayıplarımızı bulmak

Sefer Selvi Karikatürleri
Evrensel Gazetesi Birinci Sayfa
Evrensel Ege Sayfaları
EVRENSEL EGE

Ege'den daha fazla haber, röportaj, mektup, analiz ve köşe yazısı...