İsrail askerleri Ramallah'ta bir gazeteciyi vurdu

İsrail askerleri, Ramallah'ın Beytil bölgesinde Cuma namazı sonrası düzenlenen protesto gösterilerini takip eden bir gazeteciyi vurdu.

29 Aralık 2017 22:08
Paylaş

Ramallah'ın Beytil bölgesinde İsrail askerleri, Cuma namazı sonrası gösteri düzenleyen Filistinlilere saldırdı. Saldırı sırasında gösterileri takip eden bir gazeteci de vuruldu. Gazetecinin vurulma anı DHA kamerası tarafından görüntülendi. Bölgede bulunan sağlık ekipleri tarafından yaralandığı yerden kaldırılarak ambulansa alınan gazeteci hastanede tedavi altına alındı. Saldırıda 2'si gazeteci 9 kişinin yaralandığı öğrenildi.

Ramallah'ın Beytil bölgesinde Cuma namazı sonrası İsrail askerleri, Filistinli göstericilere saldırdı. Saldırı sırasında İsrail askerleri ile Filistinli göstericiler arasında kalan gazeteciler zor anlar yaşadı. Gazeteciler kendilerini korumak için sağlık ekipleri ile birlikte bir duvarın arkasına sığındı. Güvenlikli çıkış anını kollayan sağlık ekipleri ve gazeteciler kendilerinin Filistinli göstericilerin tarafına doğru koşmaya başladı. Bu sırada İsrail askerleri, kendilerini görüntüleyen bir gazeteciyi vurdu. Ayağından vurularak yaralanan gazeteci bir anda yere yığıldı. Yerde yatan gazeteciye ilk müdahaleyi  sağlık ekipleri yaptı. Daha sonra gazeteci ambulansa taşınarak hastaneye götürüldü. Gazetecinin vurulma anı DHA kamerası tarafından görüntülendi.

Saldırıda 2'si gazeteci olmak üzere toplam 9 kişinin yaralandığı öğrenildi. (DHA)

Reklam
ÖNCEKİ HABER

Enes Batur'a verilen Altın Kelebek ödülü geri alındı

SONRAKİ HABER

Meral Akşener: Cumhurbaşkanlığı seçiminde aday olacağım

Sefer Selvi Karikatürleri
Evrensel Gazetesi Birinci Sayfa
Evrensel Ege Sayfaları
EVRENSEL EGE

Ege'den daha fazla haber, röportaj, mektup, analiz ve köşe yazısı...