29 Aralık 2017 14:06

İsrail’den Gazze’ye saldırı

İsrail ordusu bugün Gazze’den İsrail’n güneyine üç roket atıldığını iddia ederek Gazze sınırı boyunca çeşitli hedefleri vurdu.

Paylaş

İsrail ordusu bugün Gazze’den İsrail’n güneyine üç roket atıldığını iddia ederek Gazze sınırı boyunca çeşitli hedefleri vurdu.

İsrail savaş uçakları ve topçu kuvvetler Gazze’den yapıldığı iddia edilen roket saldırısına misilleme olarak Gazze sınırındaki iki noktayı vurduğu belirtiliyor.

İSRAİL ORDUSU "EN AZ ALTI ROKET ATTI’

Yerli kaynakların, Gazze’de hedef alınan yerlere İsrail ordusunca en az altı roket atıldığını söyledikleri kaydediliyor.

Bu arada, İsrail’in önde gelen gazetelerinden Jerusalem Post ise  Gazze’den roket atışına “yanıt” olarak İsrail ordusuna ait tank ve uçaklarının Gazze Şeridi’nin kuzeyinde “Hamas’a ait mevkileri hedef aldığını" yazdı. 

Gazete, Gazze’den roket atışlarının ABD Başkanı Donald Trump’ın Kudüs’ü İsrail’in başkenti olarak tanıma kararının ardından arttığını, tansyon yükseldiği iki haftalık süre içinde İsrail ordusunun "Gazze’den ateşlenen roketlere defalarca yanıt vererek Gazze Şeridi’nde 40 Hamas hedefini vurduğunu” iddia etti. (ANKA)
 

ÖNCEKİ HABER

İsveç halkı #Metoo’nun değişime yol açacağına inanıyor

SONRAKİ HABER

Boşanmak üzere olduğu eşini öldürüp, intihar etti

Sefer Selvi Karikatürleri
Evrensel Gazetesi Birinci Sayfa