31 Ekim 2017 13:45
Son Güncellenme Tarihi: 01 Kasım 2017 15:01

Beşiktaş'ın Monaco maçı 11'i açıklandı: Talisca yedek

Beşiktaş'ın bu akşam Şampiyonlar Ligi'nde Monaco ile oynayacağı maçın ilk 11'i açıklandı, Anderson Talisca maça yedek olarak başlayacak.

Paylaş

Beşiktaş'ın bu akşam TSİ 20:00'de Monaco ile karşılaşacağı maçın ilk 11'i açıklandı. Açıklanan kadroya göre Talisca maç yedek olarak başlayacak.

Beşiktaş, Monaco ile oynayacağı Şampiyonlar Ligi maçına kalede Fabri, sol bekte Adriano, sağ bekte Gökhan Gönül, stoper ikilisinde Pepe ve Tosic, orta saha üçlüsünde Atiba,Tolgay ve Oğuzhan, ileri üçlüde de Quaresma, Babel ve Cenk 11'i ile çıkacak.

Monaco ise sahada Subasic, Raggi, Jemerson, Glik, Jorge, Tielemans, Fabinho, Lopes, Moutinho, Lemar ve Keita 11'i ile yer alacak.

ŞENOL GÜNEŞ'TEN MONACO MAÇI ÖNCESİ BASIN TOPLANTISI

Şenol Güneş, Beşiktaş'ın Monaco ile oynayacağı UEFA Şampiyonlar Ligi maçı öncesi bir basın toplantısı gerçekleştirdi.

Beşiktaş Teknik Direktörü Şenol Güneş, UEFA Şampiyonlar Ligi G Grubunda Monaco ile oynayacakları maç öncesi basın mensuplarının karşısına çıktı. İlk maçların bitmesinin ardından rakiplerin birbirlerini az da olsa tanıdıklarını belirten Güneş "Zor bir maç oynayacağız. Monaco'nun bireysel olarak çok iyi oyuncuları var. Grupta oyuncu kadrosu en iyi olan takıma karşı oynayacağız. Sidibe ve Falcao yok fakat Keita Balde, Jovetic gibi isimler forma giyecek. Onları bir eksik olarak görmüyorum. Takım olarak son 2 maçta daha da iyi oynuyorlar. Kazanmak bizim için bir avantaj olacak ama kaybetmemek de bizim için avantaj. İlk amacımız kazanmak, sonra beraberlik. Kaybetmemek için mücadele edeceğiz. Umarım doğru oyunu oynar ve maçı kazanırız" dedi.

MUSTAFA, ORKAN VE CANER KADRODA OLMAYACAK

"Puan üzerinden gitmeyeceğiz ama biliyoruz ki kazanırsak gruptan çıkacağız. Yeri geldiğinde savunma, yeri geldiğinde hücum yapacağız" diyen Güneş, maç kadrosu ile ilgili de "Kadro aşağı yukarı kafamda belli. Sakatlık olmazsa Mustafa, Orkan ve Caner kadroda olmayacak" ifadelerini kullandı.

'KİM OYNARSA EN İYİSİNİ YAPACAK'

Duruma ve rakibe göre Tolgay, Oğuzhan, Atiba, Necip ve Medel arasında tercihler yapacağını belirten Şenol Güneş "Strateji belirliyoruz, bazen başarılı, bazen başarısız oluyoruz. Ne olacağını göreceğiz. Bu bir takım, takımın da parçaları var. Hangisi oynarsa en iyisini yapacak, oynamayan da bekleyecek" ifadelerini kullandı.

'SEYİRCİNİN ETKİSİ ÖNEMLİ AMA OYUNUMUZ DA ÇOK ÖNEMLİ'

Seyircinin önemli bir etken olduğunu belirten Güneş, "İyi geçince çok keyifli konuşuyoruz ama kötü geçince tam tersini söylüyoruz. Seyircinin etkisi çok önemli ama bizim oyunumuz da çok önemli. Rakip de dinamik bir futbol oynayacak. Keyifli bir maç olsun" diye konuştu.

Yabancı gazetecilerin bu maça büyük ilgi göstermesine de değinen deneyimli hoca, "Şampiyonlar Ligi çok önemli bir organizasyon. Biz de buna yakışan şeyler yapacağız. Önümüze gelince konuşuyoruz ama şu anda Avrupa'da Türkiye'yi temsil eden takımlardan biriyiz, diğerlerine de başarılar diyoruz" dedi.

'LİGİ BOŞLADIK DİYE BİR ŞEY YOK'

Takım olarak kazandıklarında da kaybettiklerinde de işlerini yapmaya çalıştıklarını ifade eden Güneş, "'Şampiyonlar Ligi'ne odaklandık, ligi boşladık' diye bir şey olamaz. Bugünden itibaren hazırlığımızı yapıp rutin işimizi yapacağız, değişen bir şey yok. Dışarıdan yorumlar yapılıyor. Herkesin konuşma hakkı var, saygısızlık olmadığı sürece yorumlar yapılacaktır" dedi.

Şenol Güneş, takımı ve kendisi hakkında yapılan yorumlara dair de "Dünya Kupası'na gitmemizden rahatsız olanlar, dönerken bizi çiçeklerle karşıladı. Umarım yine öyle olur" yanıtını verdi.

'CANER İDMANA ÇIKMADI VE TESİSLERDEN AYRILDI' İDDİASI

Ayrıca Doğan Haber Ajansında yer alan haberde Monaco ile oynanacak maçın kadrosunda yer almadığını öğrenen Caner Erkin'in idmanda yer almadığı ve tesislerden erken ayrıldığı bilgisi yer aldı. Konuyla ilgili henüz kulüpten resmi bir açıklama yapılmadı. (SPOR SERVİSİ)

ÖNCEKİ HABER

Şırnak'ta 6 maden işletmecisi tutuklandı

SONRAKİ HABER

Gazeteci Sedat Sur’a dava

Sefer Selvi Karikatürleri
Evrensel Gazetesi Birinci Sayfa
Evrensel Ege Sayfaları
EVRENSEL EGE

Ege'den daha fazla haber, röportaj, mektup, analiz ve köşe yazısı...