14 Ekim 2017 06:57

Hakan Şükür California'da köfteci dükkanı açtı

Hakkında ‘FETÖ’den yakalama kararı olan Hakan Şükür, ABD'nin California eyaletinde köfteciliğe başladı. 

Paylaş

“Terör örgütü üyeliği” suçlamasıyla Türkiye’deki mallarına el konulan eski milli futbolcu ve AKP eski Milletvekili Hakan Şükür, ABD'nin California eyaletinde köfteci dükkanı işletmeye başladı.

2015'te İstanbul'daki evini satan ve bankadaki parasını çektikten sonra Türkiye'den ayrılan Şükür’ün ABD'de olduğu ortaya çıkmıştı. Şükür, bir daha Türkiye'ye dönmeyeceğini açıklamıştı. Spor akademisi kurma girişiminde bulunan Şükür, ABD'nin California eyaletinde köfteci dükkanı işletmeye başladı. 

Hakan Şükür köfteci
Hakan Şükür'ün 'Tuts' isimli  kafesi nde kahvaltılık, hamur işleri ve köfte satılıyor. 

Sözcü’nün haberine göre; Palo Alto'da, Stanford Üniversitesi'nin bulunduğu bölgede Tuts Bakery & Cafe adlı yeri işleten Hakan Şükür, müşterilerine kahvaltılık ve hamur işlerinin yanı sıra köfte de satıyor. Menüsüne Türk damak tadından da örnekler katan Hakan Şükür, masa masa dolaşıp müşterilerine yemekleri beğenip beğenmediklerini soruyor. 

Hakan Şükür’ün ‘FETÖ’ iddiasından Türkiye'deki tüm mal varlığına el konulmuştu. Ayrıca “örgüte finansal destek sağladıkları” belirlenen ve Sakarya'da müteahhitlik yapan babası Sermet Şükür de tutuklanmış, şartlı tahliye ile serbest kalmıştı. (HABER MERKEZİ)

Hakan Şükür köfteci menü
Hakan Şükür'ün kafesine ait menü .
ÖNCEKİ HABER

‘Mesut Özil dünyanın en iyilerinden’

SONRAKİ HABER

Ekvador'da 5 oyuncu Milli Takım'dan uzaklaştırıldı

Sefer Selvi Karikatürleri
Evrensel Gazetesi Birinci Sayfa
Evrensel Ege Sayfaları
EVRENSEL EGE

Ege'den daha fazla haber, röportaj, mektup, analiz ve köşe yazısı...