27 Eylül 2017 10:52

Trabzon'da özel güvenlik öğrencilere tekme tokat saldırdı

Trabzon'daki Karadeniz Teknik Üniversitesinde bildiri dağıtan öğrencileri özel güvenlik görevlileri darbetti.

Paylaş

Trabzon'daki Karadeniz Teknik Üniversitesi’ni (KTÜ) yeni kazanan öğrencilere "Hoşgeldiniz" gösterisi sunan ve bildiri dağıtan Öğrenci Kolektiflerine özel güvenlik görevlileri tekme tokat saldırdı. 

Olay, dün saat 16:30 sıralarında Kalkınma Mahallesi’ndeki KTÜ Kampusu'nde meydana geldi. KTÜ Öğrenci Kolektifi, giydikleri kostümlerle üniversiteyi yeni kazanan öğrencilere hazırladıkları "Hoşgeldiniz" gösterisini sunup, bildiri dağıtmaya başladı. Hoparlörden müzik yayını da yapan öğrencilere özel güvenlik görevlileri saldırdı. Güvenlikler öğrencileri tekme tokat darbetti. Bu sırada bir öğrenci yere düştü, boğazı sıkılan bir öğrenci de zor durumda kaldı.

Olay yaşananlar cep telefonu ile kaydedildi. Olayla ilgili bazı öğrenciler ve özel güvenlik görevlileri birbirlerinden karşılıklı şikayette bulundu.

"KTÜ Öğrenci Kolektifi" yaptığı açıklamada "Öğrencinin can güvenliğinden sorumlu olan özel güvenlik, nasıl olur da üniversitelilerin can güvenliğini tehdit ederek büyük bir kinle saldırır?​” diye sordu. (Trabzon/DHA)

 

{{333548}}
ÖNCEKİ HABER

Putin yarın Türkiye'ye geliyor

SONRAKİ HABER

Mangal kömürü işçilerinin ekmek mücadelesi

Sefer Selvi Karikatürleri
Evrensel Gazetesi Birinci Sayfa