24 Eylül 2017 08:04

1. Lig’de Altınordu fırtınası

2 haftada 7 gol atan ve 6 puan toplayan Altınordu'da Mirkan Aydın'la Kerim Avcı performansıyla dikkat çekiyor.

Paylaş

TFF 1. Lig'de deplasmanda Samsunspor'u 4-1 yendikten sonra önceki gün evinde Gaziantepspor'u 3-0 mağlup ederek 2'de 2 yapan ve 10 puana ulaşan Altınordu performansıyla dikkat çekiyor.

Kadrosunda çok sayıda İzmirli genç futbolcu bulunan Altınordu’da Mirkan Aydın ve Kerim Avcı gibi Almanya kökenli isimler de takımı sırtlayanlar arasında.

Teknik Direktör Hüseyin Eroğlu'nun transfer edilmesi için ısrarla üzerinde durduğu iki futbolcu, kırmızı-lacivertli formayla başarılı bir performansa imza atarak genç teknik adamın yüzünü kara çıkarmadı. İzmir ekibi adına Gaziantepspor filelerine 2 gol bırakan Kerim Avcı, 3 maç sonunda 4 gole ulaştı. Mirkan Aydın ise gol sayısını 5'e çıkardı. İki oyuncu, toplam 14 golü bulunan Altınordu'nun 9 golüne imza attı.

Daha önce 2014-15 sezonunda yarım devre Altınordu'da kiralık oynayan Kerim Avcı, yeniden döndüğü İzmir kulübünde eski günlerini aratmadı. İzmir'de 2015-16'da Göztepe'de görev alan Mirkan Aydın da, bir sezon yurt dışında oynadıktan sonra tekrar döndüğü Türkiye'de başarılı bir forvet olduğunu gösterdi. Kerim Avcı ve Mirkan Aydın’ın önceden birbirlerini tanıdığını ve yakın dost olduklarını ifade eden Teknik Direktör Eroğlu, “Saha dışındaki uyumları, saha içine de yansıyor. Sadece Mirkan ve Kerim değil, tüm takımda arkadaşlık ve takımdaşlık ruhu var. Bizi başarılı kılan da bu. Çıkışımızı Boluspor deplasmanında sürdüreceğiz” dedi. (İzmir/DHA)

ÖNCEKİ HABER

Yüksekova'da ilk kadın futbol takımı kuruldu

SONRAKİ HABER

Cumhuriyet davası yarın: #TahliyeHemenŞimdi

Sefer Selvi Karikatürleri
Evrensel Gazetesi Birinci Sayfa
Evrensel Ege Sayfaları
EVRENSEL EGE

Ege'den daha fazla haber, röportaj, mektup, analiz ve köşe yazısı...