11 Eylül 2017 03:57

Adana'da lüks restoranda çatışma: 2 ölü 3 yaralı

Adana'da lüks bir restoranın eski ve yeni sahibi arasında silahlı kavga çıktı, 2 kişi öldü 3 kişi yaralandı.

Paylaş

Adana'da bir restoranın eski ve yeni sahibi arasında çıkan silahlı kavgada Murat Sultan ile Orhan isimli bir kişi öldü, 3 kişi de yaralandı.

Olay, saat 03.30 sıralarında merkez Seyhan ilçesi Kurtuluş Mahallesi Ziyapaşa Bulvarı'ndaki lüks bir restoranda meydana geldi. Restoranın eski sahibi Erkan Çoral ve yeni sahibi Kemal Daş, henüz bilinmeyen bir nedenle mekanda tartışmaya başladı. Olayın kavgaya dönüşmesi üzerine iki taraf tabancalarla birbirlerine ateş açtı. Çıkan çatışmada, Erkan Çoral bacağından, Murat Sultan, Serkan K., Ömer K. ile soyadı öğrenilemeyen 'Satır' lakaplı Orhan adlı bir kişi vücutlarının çeşitli yerlerinden yaralandı. Kemal Daş ise, beyaz renkli lüks bir otomobil ile kaçtı.

Silah seslerini duyanların ihbarı üzerine çok sayıda polis ekibi ve ambulans sevk edildi. Sağlık ekibinin yaptığı kontrolde, Orhan isimli kişinin öldüğü belirlenirken, yaralılar ambulanslarla kentteki çeşitli hastanelere kaldırıldı. Yakındaki özel bir hastanede tedavi altına alınan Murat Sultan, doktorların müdahalesine rağmen kurtarılamadı. Polisin yaptığı incelemede bir tabanca ele geçirilirken, 25 boş kovan ile ateşlenmemiş çok sayıda av tüfeği fişeği bulunundu. Hastanelerde tedavisi eden 3 yaralının durumunun ağır olduğu belirtildi.

5 KİŞİ GÖZALTINDA

Adana'da Orhan Koğa ve Murat Sultan'ın öldürüldüğü, 3 kişinin de ağır yaralandığı silahlı saldırı olayına karışan 5 kişi gözaltına alındı.

Saldırının 5 ay önce restoranını Kemal Daş'a aylık 50 bin liraya kiraya veren Erkan Çoral'ın alacaklarını tahsil edemediği gerekçesiyle meydana geldiğini saptayan polis, olaya karıştıkları öne sürülen Abdülmümin A., Sait Y., Çağlar G., Erdinç S. ve Ali E.'yi gözaltına aldı. Kaçarak izini kaybettiren Kemal Daş aranıyor.  (Adana/DHA)

ÖNCEKİ HABER

ABD'de futbol maçı partisinde katliam: 8 ölü

SONRAKİ HABER

Irma Kasırgası Miami'yi sular altında bıraktı

Sefer Selvi Karikatürleri
Evrensel Gazetesi Birinci Sayfa
Evrensel Ege Sayfaları
EVRENSEL EGE

Ege'den daha fazla haber, röportaj, mektup, analiz ve köşe yazısı...