09 Eylül 2017 17:19

AKP'li Ünal: Toplumun yüzde 40'ı ensestmiş, hadi oradan!

AKP Sözcüsü Mahir Ünal, Antalya Serik'te yaptığı konuşmada toplumun yüzde 40'ının ensest ilişki içerisinde olduğuna dair yapılan araştırmayı eleştirdi

Paylaş

AKP Genel Başkan Yardımcısı ve parti sözcüsü Mahir Ünal, partisinin Aksu İlçe Teşkilatı Kongresinin ardından Serik ilçe kongresine katıldı.

ÜNAL'DAN 'ENSEST' YORUMU

Doğan Haber Ajansında yer alan haber göre, Serik ilçe kongresinde AKP'lilere seslenen Ünal, "Çin'de bir kişi tankın önünde durdu diye dünya 20 yıl bu olayı konuştu. Ama 15 Temmuz'da bu millet çıplak elleriyle asker kıyafeti giymiş teröristleri bırakın tanklara, uçaklara, helikopterlere meydan okudu. Ama dünya bunu görmüyor. Dünya buna tanıklık etmemiştir" dedi.

15 Temmuz'da vatanı çıplak elleriyle kurtaranların hiçbir yeri yağmalamadığını, büyük bir ahlak ve erdemle direniş gösterdiğini ifade eden Ünal, "Şimdi bu utanmazlar kalkıp diyorlar ki, çok afedersiniz, 'Efendim bu toplumun yüzde 40'ı ensesttir'. Hadi oradan ahlaksız adam, sen kendi ahlaksızlığını meşrulaştırmak için bu aziz millete iftira atıyorsun. Bu aziz millet erdemlidir, ferasetlidir, büyüğünü, küçüğünü, ahlakını, erdemini bilir. Dolayısıyla bu millete iftira etmesinler. Bir araştırmadaki akraba evliliklerinin yüzdesini utanmadan kendi köşelerinde ensest olarak yazanlar bu milletin tarihine, kültürüne, inancına, değerlerine saygı duymayanlardır" diye konuştu. (HABER MERKEZİ)

ÖNCEKİ HABER

Yunanistan'a geçmek isteyen 96 kişi durduruldu

SONRAKİ HABER

ODTÜ ağaçları bir gecede yok edildi, Gökçek övündü

Sefer Selvi Karikatürleri
Evrensel Gazetesi Birinci Sayfa
Evrensel Ege Sayfaları
EVRENSEL EGE

Ege'den daha fazla haber, röportaj, mektup, analiz ve köşe yazısı...