08 Eylül 2017 17:54

Sağlıkta şiddet: Muayene için geldiği doktoru vurdu

İzmir'in Konak ilçesinde, muayene olmak için özel bir hastaneye gelen Ş.B., tartıştığı doktor Erhan Sesli'yi bacağından vurdu.

Paylaş

Olay, Yenişehir Mahallesi Gaziler caddesi üzerinde bulunan özel bir hastanede meydana geldi. Ortopedi ve Travmatoloji Uzmanı Prof. Dr. Erhan Sesli'ye muayene olmak için hastaneye gelen Ş.B., doktor ameliyatta olduğu için muayene olmadı. Bir sonraki gün yine hastaneye gelen Ş.B. doktoru yerinde bulamadı. Üçüncü gün hastaneye gelen Ş.B., doktora sıra almadan muayene olmak istedi. Doktorun sekreteri A.G. sıra aldıktan sonra muayene yapılacağı söyledi. Bunun üzerine A.G. belinden çıkardığı tabancayı A.G.ye doğrultu ve kenara çekilmesini istedi. Daha sonra Ş.B. tabancayı ateşleyerek Doktor Sesli'yi bacağından vurarak yaraladı.

Ş.B. daha sonra dışarıda bekleyen arkadaşı  M.G.D. ile kaçmaya başladı. Kendisini durdurmak isteyen güvenlik görevlisine de tabanca doğrultup tetiğe basan Ş.B. tabancanın tutukluk yapması nedeniyle amacına ulaşamadı. 

Yaşanan kovalamaca sırasında hastanenin güvenlik  görevlileri M.G.D.'yi bir kaç sokak ileride yakaladı. Durumun bildirilmesi üzerine gelen polis ekipleri de diğer zanlı Ş.B.'yi yakaladı.

Yakalanan iki zanlı sorgulanmak üzere emniyete götürüldü.

Bacağından yaralanan Sesli'nin sağlık durumunun iyi olduğu öğrenildi. (İzmir/DHA)

ÖNCEKİ HABER

Aziz Kocaoğlu, 'Erdoğan' sloganlarıyla protesto edildi

SONRAKİ HABER

Aracının motoruna sıkışan yavru kedileri sahiplendi

Sefer Selvi Karikatürleri
Evrensel Gazetesi Birinci Sayfa
Evrensel Ege Sayfaları
EVRENSEL EGE

Ege'den daha fazla haber, röportaj, mektup, analiz ve köşe yazısı...