05 Eylül 2017 18:28

'Köpek sokağa işiyor' diye sahibini ve köpeği vurdu

Karabük'te, 80 yaşındaki Mehmet Ş., yol kenarına köpeğine çiş yaptırdığı için tartıştığı Mustafa Toker'i ve köpeğini av tüfeğiyle vurdu.

Paylaş

Olay, akşam saatlerinde Karabük'ün Kurtuluş Mahallesi Preveze Caddesi'nde meydana geldi. Mehmet Ş., balkonda otururken evinin karşısındaki yolda Sibirya kurdu cinsi köpeğine çişini yaptıran Mustafa Toker ile tartıştı.

Tartışmanın büyümesi sonrası Mehmet Ş., av tüfeğiyle Mustafa Toker ve köpeğine doğru ateş etti. Saçmaların isabet ettiği Toker ve köpeği yaralanırken, çevredekiler 112 Acil Servis'i aradı.

Bacağından yaralanan Toker, ambulansla Karabük Eğitim ve Araştırma Hastanesi'ne kaldırıldı. Olay yerine gelen polis, Mehmet Ş.'yi evinde gözaltına aldı. Polis, caddeyi güvenlik şeridi çekerek araç ve yaya geçişine kapattı.

Bu sırada yol kenarında acı çekerek bekleyen köpek, yaklaşık 40 dakika sonra Karabük Belediyesi Geçici Hayvan Bakım Evi'nden gelen veteriner hekim tarafından kontrol edildi. Yaralı köpek tedavisi için daha sonra araca konularak bakımevine götürüldü. (Karabük/DHA)

ÖNCEKİ HABER

Rizeliler 3 dakikada 3 bin pide yedi

SONRAKİ HABER

Türkiye Avrupa Basketbol Şampiyonası’nda son 16’ya kaldı

Sefer Selvi Karikatürleri
Evrensel Gazetesi Birinci Sayfa
Evrensel Ege Sayfaları
EVRENSEL EGE

Ege'den daha fazla haber, röportaj, mektup, analiz ve köşe yazısı...