Genç kadın vuruldu, eşi 3 yaşındaki kızlarını suçladı

Bandırma’da Güldane Canbaz tabanca ile vurularak öldü. Gözaltına alınan eşi ‘Evde tabanca ile oynayan 3 yaşındaki kızım neden oldu’ dedi.

31 Ağustos 2017 10:19
Paylaş

Bandırma’da 3 çocuk annesi Güldane Canbaz evinde tabanca ile vurularak öldü. Cinayet şüphelisi olarak gözaltına alınan eşi Olcay Canbaz, ‘Benim eşim ile hiç bir sorunum yoktu. Ölümüne, evde tabanca ile oynayan 3 yaşındaki kızım neden oldu’ dedi.

Balıkesir'in Bandırma ilçesi İhsaniye Mahallesi'nde oturan 3 çocuk annesi 24 yaşındaki Güldane Canbaz, evinde tabancadan çıkan kurşunun göğsüne isabet etmesi sonucu ağır yaralandı. Genç kadın, silah sesini duyan komşularının haber vermesi üzerine gelen ambulansla Bandırma Devlet Hastanesine kaldırıldı. Güldane Canbaz doktorların müdahalesine rağmen yaşamını yitirdi.

EŞİ, KADININ YAKINLARI TARAFINDAN DÖVÜLDÜ

Olayın hemen ardından otomobili ile devlet hastanesine gelen Güldane Canbaz'ın hurdacılık yapan eşi Olcay Canbaz, ölen kadının yakınları tarafından dövüldü. Polis tarafından gözaltına alınan 28 yaşındaki Olcay Canbaz emniyet müdürlüğündeki ifadesinde, "Ben eşimi çok seviyorum. Aramızda hiç bir sorun yoktu. Olay, 3 yaşındaki kızımın ruhsatsız olan tabanca ile oynaması sonucu meydana geldi. Ateş alan tabancadan çıkan kurşun Güldane'ye isabet etti. Suçsuzum" dedi.

Emniyet Müdürlüğü'ndeki sorgulaması devam eden Olcay Canbaz adliyeye çıkartılacak. (Balıkesir/DHA)

Reklam
ÖNCEKİ HABER

Van'da eylem yasağı 1 ay daha uzatıldı

SONRAKİ HABER

‘2017’nin ilk 8 ayında hak ihlallerinde kara tablo’

Sefer Selvi Karikatürleri
Evrensel Gazetesi Birinci Sayfa
Evrensel Ege Sayfaları
EVRENSEL EGE

Ege'den daha fazla haber, röportaj, mektup, analiz ve köşe yazısı...