23 Ağustos 2017 12:18

Ordu'da protokol kavgası bayramlaşma programına yansıdı

Ordu'da Belediye Başkanı Ener Yılmaz ile dönemin Emniyet Müdürü Suat Çelik arasında yaşanan kavga, bayramlaşma programını değiştirdi.

Paylaş

Ordu Valiliği ve Büyükşehir Belediyesi’nin dini bayramlarda birlikte yaptığı ‘Kent Bayramlaşması’ndan bu yıl vazgeçildi.

Ordu Valiliği ev sahipliğinde, Kurban Bayramı’nın ikinci günü düzenlenecek ‘Halk ile Bayramlaşma’ programı Öğretmen Evi bahçesinde yapılacak.

Ordu’nun Aybastı İlçesi Perşembe Yaylası’nda düzenlenen şenlikte, Büyükşehir Belediye Başkanı Enver Yılmaz ile dönemin Ordu Emniyet Müdürü Suat Çelik arasında protokolde oturma düzeni nedeniyle arbede yaşanmış, şenliğe katılan Kültür ve Turizm Bakanı Numan Kurtulmuş da ezilme tehlikesi geçirerek şenliği terk etmişti. Kurtulmuş’un ardından şenlikte olan Vali Seddar Yavuz da şenlikten ayrılmıştı. Yavuz’un, Kurtulmuş ile Yılmaz arasındaki kırgınlık nedeniyle Büyükşehir Belediyesi önündeki geleneksel ‘Kent Bayramlaşması’ndan vazgeçerek, bayram kutlamasını Öğretmen Evi bahçesine aldırdığı da iddia edildi. (ORDU)

ÖNCEKİ HABER

‘Kimse Demirtaş’ı yargılamak istemiyor’

SONRAKİ HABER

Edirne’de mahalleliler ellerinde sopalarla valiliğe yürüdü

Sefer Selvi Karikatürleri
Evrensel Gazetesi Birinci Sayfa
Evrensel Ege Sayfaları
EVRENSEL EGE

Ege'den daha fazla haber, röportaj, mektup, analiz ve köşe yazısı...