10 Ağustos 2017 05:41

Süper Kupa maçında sahaya bıçak atan kişi serbest bırakıldı

Süper Kupa maçında sahaya bıçak attığı için gözaltına alınan şüpheli ifadesi alındıktan sonra serbest bırakıldı.

Paylaş

Atiker Konyaspor ile Beşiktaş arasında oynanan Turkcell Süper Kupa final maçında sahaya ‘Kelebek’ olarak nitelendirilen bıçak attığı belirlenen T.P. yakalandı. İfadesi alınan T.P serbest bırakıldı.

Samsun Yeni 19 Mayıs Stadı'nda oynanan maçta Beşiktaşlı futbolcu Quaresma’nın maçın hakemine teslim ettiği bıçağı atan kişinin Konya’da yakalanarak gözaltına alındığı açıklandı.

Konya Valiliği tarafından yapılan yazılı açıklamada, şöyle denildi:

"06.08.2017 günü, Samsun Yeni 19 Mayıs Stadyumu’nda Beşiktaş A.Ş.- Atiker Konyaspor takımları arasında oynanan Turkcell Süper Kupa Final müsabakasının 79'unvu dakikasında sahaya kesici alet atan T. P. isimli şahıs Konya Emniyet Müdürlüğü’nün yapmış olduğu çalışmalar neticesinde 09.08.2017 günü yakalanmış, şahıs hakkında adli ve idari işlemlere başlanılmıştır."

İFADESİ ALINIP SERBEST BIRAKILDI 

Dün Konya'da gözaltına alınan 20 yaşındaki T.P., Samsun Cumhuriyet Savcılığı’nın verdiği talimat ile şüpheli olarak ifadesi alındıktan sonra serbest bırakıldı. Daha önceden poliste suç kaydının bulunmadığı belirtilen T.P. hakkında, Sporda Şiddetin Önlenmesine Dair Kanun uyarınca işlem yapıldığı belirtildi.(DHA)

{{328695}}
 

ÖNCEKİ HABER

ABD’den Putin’e Abhazya tepkisi

SONRAKİ HABER

İnsan kaçakçıları 120 mülteciyi denize attı, 50’si boğuldu

Sefer Selvi Karikatürleri
Evrensel Gazetesi Birinci Sayfa
Evrensel Ege Sayfaları
EVRENSEL EGE

Ege'den daha fazla haber, röportaj, mektup, analiz ve köşe yazısı...