01 Ağustos 2017 11:09

İntihar eden Silivri Emniyet Müdürü Çalışkan toprağa verildi

İstanbul'da intihar eden Silivri İlçe Emniyet Müdürü Hakan Çalışkan'ın cenazesi, bugün memleketinde düzenlenen törenle toprağa verildi.

Paylaş

İstanbul’da dün makam odasında beylik tabancası ile intihar ettiği belirlenen Silivri İlçe Emniyet Müdürü 39 yaşındaki Hakan Çalışkan’ın cenazesi dün gece memleketi Samsun’un Çarşamba Havalimanı’na getirildi. Bugün düzenlenen törende Hakan Çalışkan’ın cenazesi ilk olarak baba evine getirildi.

Emniyet Müdürü Hakan Çalışkan’ın cenazesi daha sonra Kocaman Mahallesi Merkez Camii’ne getirildi. Buradaki törene İçişleri Bakan Yardımcısı Mehmet Ersoy, Emniyet Genel Müdürü Selami Altınok, Samsun Valisi Osman Kaymak, Samsun Büyükşehir Belediye Başkanı Yusuf Ziya Yılmaz, kamu kurum ve kuruluşlarının temsilcileri, Çalışkan ailesinin yakınları, emniyet mensupları ve vatandaşlar katıldı.

Öğle namazı sonrasında kılınan cenaze namazından sonra Hakan Çalışkan, Terme İlçesi Kocaman Mahallesi Soğukpınar Mezarlığı’nda toprağa verildi.

HAKAN ÇALIŞKAN KİMDİR?

Çalışkan, İstanbul Emniyeti Mali Şube Müdür Yardımcısı olarak görev aldıktan sonra 26 Aralık 2016 tarihinde Emnyiet Müdürü Hakan Er'in yerine Silivri'ye Emniyet Müdürü olarak atanmıştı. Çalışkan'ın, uyuşturucuyla mücadele konusundaki hassasiyetiyle tanındığı belirtiliyor. (Samsun/DHA)

ÖNCEKİ HABER

Mide küçültme ameliyatı bir can daha aldı

SONRAKİ HABER

Arkadaşlarını döverek öldürüp cesedini sokağa bıraktılar

Sefer Selvi Karikatürleri
Evrensel Gazetesi Birinci Sayfa
Evrensel Ege Sayfaları
EVRENSEL EGE

Ege'den daha fazla haber, röportaj, mektup, analiz ve köşe yazısı...