26 Temmuz 2017 09:00

‘Zer’, Nancy Uluslararası Film Festivali’nde

Kazım Öz’ün son filmi 'Zer' Nancy Uluslararası Film Festivali’nde 'Yıldızların Altında' bölümünde gösterilecek.

Paylaş

Kazım Öz’ün son filmi “Zer” Fransa’nın önde gelen film festivallerinden Nancy Uluslararası Film Festivali’ne seçildi. “Zer” bu yıl 23 Ağustos-3 Eylül tarihleri arasında gerçekleşecek olan 23. Nancy Uluslararası Film Festivali’nin en prestijli bölümlerinden, açık hava film gösterimlerinin yer aldığı “Yıldızların Altında” bölümünde gösterilecek.
 
Birbirinden seçkin filmlerin yer aldığı “Yıldızların Altında” bölümünde, “Zer”in yanı sıra dünya prömiyerini Cannes Film Festivali’nde yapan ünlü Macar Yönetmen Kornél Mundruczó’dan “La Lune de Jupiter” (Jüpiter’in Ayı) ile Fatih Akın’dan “Tscick” (Elveda Berlin) filmleri de yer alıyor.

Başrollerini Nik Xhelilaj, Güler Ökten ve Levent Özdilek’in paylaştığı “Zer” filminde, kanser tedavisi için New York’a getirilen babaannesi Zarife ile bu süreçte daha da yakınlaşan genç müzisyen Jan’ın, babaannesinin kendisine söylediği bir şarkının peşinden köklerine ve bastırılmış toplumsal travmaların izine doğru çıktığı yolculuğun hikayesi anlatılıyor. (KÜLTÜR SERVİSİ)

ÖNCEKİ HABER

Kent-Yol işçileri: Amacımız emeğimizin karşılığını almaktır 

SONRAKİ HABER

Fotoğrafçı Mehmet Özer yolda yürürken gözaltına alındı

Sefer Selvi Karikatürleri
Evrensel Gazetesi Birinci Sayfa