23 Temmuz 2017 09:39

'Hero' gözaltıları sürüyor: 'Enteresan bir durummuş'

Adana'da Dikey Geçiş Sınavı'na (2017-DGS) üzerinde 'Hero' yazan tişörtüyle giren Şahin B., çıkışta polis ekiplerince gözaltına alındı.

Paylaş

Adana'da meslek yüksekokulları ile açık öğretim ön lisans programları mezunlarının lisans öğrenimine geçişleri amacıyla düzenlenen DGS'ye girmek için merkez Çukurova ilçesindeki bir okula giden Şahin B., ihbar üzerine polis ekipleri tarafından sınav çıkışında gözaltına alındı.

DHA'nın haberine göre 100. Yıl Polis Merkezi'ndeki işleminin ardından Adana Adli Tıp Biriminde sağlık kontrolünden geçirilen ve üzerinde 'Hero' yazılı tişört bulunan Şahin B., basın mensuplarının sorusunu, "Enteresan bir durummuş. Ben televizyonda hiç görmedim. Bilmeden giydim" dedi.

Şahin B., daha sonra Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü'ne teslim edildi.

NE OLMUŞTU?

Muğla'da görülen Cumhurbaşkanı Erdoğan'a suikast davasında sanık asker Gökhan Güçlü'nün duruşmaya 'Hero' yazılı tişörtle gelmesi büyük tepki çekmişti. Bunun üzerine tişörtü aylar önce piyasaya süren DeFacto şirketi tişörtün satışını durdurdu. Ancak ilerleyen günlerde tişörtü önceden satın alan çok sayıda kişi, sokakta durdurularak gözaltına aldı.

DeFacto’nun sahibi Zeki Cemal Özen, hem AKP’ye yakınlığıyla biliniyor hem de İstanbul İlahiyat Vakfı’nın kurucuları arasında yer alıyor.(HABER MERKEZİ)

ÖNCEKİ HABER

Almanya Cumhurbaşkanı'ndan Erdoğan'a sert eleştiri

SONRAKİ HABER

Süryaniler, 23 yıl aradan sonra spor kulübü kurdu

Sefer Selvi Karikatürleri
Evrensel Gazetesi Birinci Sayfa
Evrensel Ege Sayfaları
EVRENSEL EGE

Ege'den daha fazla haber, röportaj, mektup, analiz ve köşe yazısı...