20 Temmuz 2017 08:55

Sabah gazetesi, HERO'nun şifresini çözdü! 

Sabah gazetesi, giyenin gözaltına alındığı HERO baskılı tişörtün şifresini çözdü:  Hoca Efendi Razı Olsun (!)

Paylaş

Türkçe karşılığı ‘Kahraman’ olan ‘HERO’ baskılı tişörtleri giyenlerin gözaltına alınması sonrası Sabah gazetesi yine yandaşlıkta sınır tanımadı. Sabah gazetesinde Sema Alim Dalgıç imzasıyla yayınlanan habere göre “HERO” aslında “Hoca Efendi Razı Olsun” demekmiş. 

15 Temmuz darbe girişimi davasına sanıklardan Gökhan Güçlü’nün üzerinde 'HERO' yazılı tişörtle gelmesinin örgütsel bir mesaj olduğunu savunan Sabah, HERO tişörtünün ‘gizem’inin istihbarat birimlerince çözüldüğünü iddia etti, o ‘gizemin’ de “Hoca Efendi Razı Olsun” anlamı taşıdığını yazdı. 

Gazete, Fethullah Gülen’in videolar aracılığıyla çeşitli mesajlar verdiğini, astsubayın 'Hero' yazılı tişört giymesinin de yine mesaj anlamı taşıdığını savundu. 

HERO BASKILI TİŞÖRTLERİ DEFACTO ÜRETİYOR 

 ‘HERO’ baskılı tişörtler, AKP’ye yakınlığıyla bilinen DeFacto tarafından üretiliyor. Ancak son günlerde yaşanan gözaltılardan sonra mağaza, tişörtün satışını durdurdu. DeFacto’nun sahibi Zeki Cemal Özen, hem AKP’ye yakınlığıyla biliniyor hem de İstanbul İlahiyat Vakfı’nın kurucuları arasında yer alıyor. (HABER MERKEZİ)

ÖNCEKİ HABER

Almanya: Türkiye’ye yatırımların süreceğini garanti edemeyiz

SONRAKİ HABER

‘Çankaya Köşkü yıkılacak’ iddialarına Başbakanlık'tan yanıt

Sefer Selvi Karikatürleri
Evrensel Gazetesi Birinci Sayfa
Evrensel Ege Sayfaları
EVRENSEL EGE

Ege'den daha fazla haber, röportaj, mektup, analiz ve köşe yazısı...