09 Haziran 2017 04:26

Yandaşlarda 'Arda Turan' seferberliği başladı

Gazeteci Bilal Meşe'ye saldıran Arda Turan'ı savunan haber ve köşe yazıları yandaş medyaya düşmeye başladı.

Paylaş

Futbolcu Arda Turan'ın Gazeteci Bilal Meşe'ye saldırısı ve sonrasında milli takımı bırakması kamuoyunda büyük tepki çekerken yandaş medya Barcelona'lı futbolcu için savunmaya geçti.

Arda Turan'ın Gazeteci Bilal Meşe'ye saldırısını sürmanşetinden "Uçakta kavga etti, milli kariyeri bitti" diye duyuran Sabah, bugün de sürmanşetini Arda Turan savunmasına ayırdı.

"Hülya Avşar'dan Arda'ya destek" diyen Sabah, Avşar'ın "Tenkit edenlerin hiçbiri masum değil. Asıl gerçek şiddeti şimdi sen görüyorsun" sözlerini öne çıkardı.

AHMET KEKEÇ: İTİBARSIZLAŞTIRMA KAMPANYASI TASTAMAM SİYASİ

Yandaş medyada Arda Turan savunmaları köşe yazılarıyla da sürdü.

Star'da Ahmet Kekeç, 'Rıdvan Dilmen’le Arda Turan’a niye vuruyorlar?' başlıklı köşe yazısında Rıdvan Dilmen'in dile getirdiği "Referandumda 'Evet' dediğimiz için hedef haline getirildik' iddiasını işledi.

Kekeç'e göre Arda Turan'a yönelik "itibarsızlaştırma kampanyası yürütülüyor" ve bunun sebebi "tastamam siyasi".

Kekeç, Arda Turan'ın Gazeteci Bilal Meşe'ye saldırısı için "Milli takım kafilesini taşıyan uçakta bir gazeteciye saldırmış, onun boğazını sıkmış, küfürler etmiş, filan. Milli takım uçağında gazetecinin işi ne?" yorumlarında bulundu.

Gazetecilerin milli takımla aynı uçakta bulunmasını sorgulayan Kekeç, Meşe'nin Turan hakkında "iftira niteliğinde haberler yaptığını" iddia etti. Kekeç, Turan'ın gazeteciye saldırısı için ise "Gazeteci iftira atabilir ama buna karşı çıkılamaz. Öyle mi?" dedi.

ERSOY DEDE: SEDAT PEKER, MURAT BOZ, MUSTAFA CECELİ, ARDA, RIDVAN...

Aynı gazetede Ersoy Dede de bugünkü köşe yazısındaki "Sırada kim var" kutusunda "Arda Turan’ın uçakta gazeteci dövmesi ile ilgili hadisenin hemen ardından Rıdvan Dilmen’in de hedefe konmasıyla kafamdaki bağlantı şekillendi.. Evvela Sedat Peker… Ardından Murat Boz… Hemen peşine de Mustafa Ceceli… Son olarak da Arda ve Rıdvan… Bütün bu saydığım isimler, bir ay içinde “EVET EVET” tamamı tam bir ayın içinde arka arkaya itibar suikastlerine maruz kaldı.. " ifadelerini kullandı. Dede, yazısının ilgili bölümünü "Burak Yılmaz ve Gökhan Töre hakkında bu bir kaç gün içinde bir skandal duyarsanız, beni hatırlayın.." ifadesiyle sonlandırdı. (MEDYA SERVİSİ)

ÖNCEKİ HABER

Polisin kumar baskınında kaçarken çatıdan düşüp öldü

SONRAKİ HABER

Gazetelerde 'Ne Var Ne Yok?' - 9 Haziran 2017 Cuma

Sefer Selvi Karikatürleri
Evrensel Gazetesi Birinci Sayfa
Evrensel Ege Sayfaları
EVRENSEL EGE

Ege'den daha fazla haber, röportaj, mektup, analiz ve köşe yazısı...