26 Mayıs 2017 11:35

Episoft, Episoft kullananlar ve ürün özellikleri

Episoft Tüy dökücü krem içinde bulunan maddeler ile istenmeyen tüy ve kıllardan kolayca kurtulmamız mümkündür.

Paylaş

Vücudumuzun birçok bölgelerinde istenmeyen tüy ve kılların oluşumu sebebiyle bunca iş gücün ortasında bir de bunlarla uğraşmak zorunda kalıyoruz. Bu istenmeyen kıl ve tüylerden kurtulmak için bir sürü yöntemler vardır. Fakat bu yöntemler her zaman kesin çözüm olmayabilir. Zaman ilerledikçe teknolojide gelişmekte ve istenmeyen tüylere mutlak çözüm yolları bulmak için çalışmalara devam ediliyor. Episoft tüy dökücü krem ile kıl köklerine temes eder ve bu kökleri kurutur. Düzenli ve kullanma kurallarına uyularak yapıldığı takdirde istenmeyen tüy ve kıllardan kesin çözüm olarak kurtulursunuz. 

Episoft ile Tüylerden Nasıl Kurtulunur?

Episoft tüy dökücü kremin kullanımı çok kolay ve çok pratiktir. Söz konusu kremi kullanmadan önce istenmeyen tüy ve kılların bulunduğu bölgeyi epilasyon ya da ağda gibi yöntemleri ile tüylerin alınması gerekir. Daha sonra bu bölgeye episoft tüy dökücü kremi masaj yoluyla yavaşça sürülerek kullanılır. İlk kullanım olarak bir kutunun yarısını, diğer bir yarısında 5 gün sonra kullanmalıdır. Böyle yaparak birinci sseansı tamamlamış olursunuz. 1 adet episoft tüy dökücü krem 10 günlük kullanım için yapılmıştır. Her bir kutu da bulunan miktar 20 ml’dir. Bir kutu aylık kullanım olarak önerilmektedir. Tüy dökücü kremi kullanmadan önce ürün üstündeki kullanma talimatını okumak da fayda vardır. 

Episoft Tüy dökücü Krem Fiyatları

Epsoft tüy dökücü kremin fiyatları herkesin rahatça kullanması için uygun fiyatlar ile satılmaktadır. 1 kutu episoft tüy dökücü krem 39 lira olup 10 lira kargo masrafı bulunmaktadır. 2 kutu episoft tüy dökücü krem 69 lira olup ve yine 10 lira kargo masrafı vermek zorundasınız. 3 kutu episoft tüy dökücü krem 99 liradan satılmakta ve kesinlikle kargo ücreti yoktur. 6 kutu episoft tüy dökücü krem 179 lira olup bunda da kargo ücreti bulunmamaktadır. Ayrıca bu paketten alan herkese 1 kutu episoft tüy dökücü krem hediyedir. Fiyat bilgileri http://episofttuydokucu.com/ adresinden alınmıştır.

Episoft Tüy Dökücü Kremi Nerelerde Kullanılır?

Söz konusu olan kremin kullanılmasında hiçbir yan etkisi yoktur ve sağlığa kesinlikle zararı bulunmaz. Episoft tüy dökücü kremi vücudunuzun istenmeyen bölgelerinde oluşan kıl ve tüylerin olduğu her yerde gönül rahatlığı ile kullanabilirsiniz. Özellikle bu kremi yüz bölgesinde, göbek bölgesinde, bacaklar, koltuk altı ve bikini bölgesinde gönül rahatlığı ile kullanabilirsiniz. Episoft tüy dökücü kremi hem kadınlar hem de erkeklerin kullanabileceği mucizevi bir kremdir. Kremin derinlemesine etkisi ile istenmeyen kıl ve tüylerden kurtulmanız daha da kolay olacaktır.  Bu tüy dökücüyü yorumları nasıl diye merak edenler episoft kullananlar sayfalarından var olan yorumları okuyabilir.

Episoft Tüy Dökücü Kremin İçindeki Maddeler

Tüy dökücü bu krem içinde bulunan maddeler ile istenmeyen tüy ve kıllardan kolayca kurtulmamız mümkündür. Kremin içinde organik bitkiler bulunmaktadır. Ökse otu, papaya, şerbetçi otu, batı mazısı, adaçayı, tatlı badem yağı, jojoba yağı gibi özel bitkilerden oluşmaktadır. (ADVERTORIAL)

ÖNCEKİ HABER

Zamlar ramazan tezgahlarını vurdu

SONRAKİ HABER

İstihdam fuarı işsizlerle doldu

Sefer Selvi Karikatürleri
Evrensel Gazetesi Birinci Sayfa