25 Mayıs 2017 15:56

Kurşun döktüğü kadınların altınlarını çalan falcı tutuklandı

Samsun'da fal bakmak için girdiği evden, kurşun dökme bahanesiyle istediği 9 bin liralık altını çalan falcı tutuklandı.

Paylaş

Samsun'da fal bakmak için girdiği evde "Sizde nazar var. Bana bir tencere ve altınlarınızı verin" diyerek kandırdığı 3 kız kardeşin 9 bin lira değerinde altınlarını çalan falcı tutuklandı.

Olay dün Canik İlçesi Karşıyaka Mahallesi Mekke Caddesi'nde meydana geldi. Muazzez Kahraman, iki kardeşini evine çağırdı. Kardeşler daha önceden tanıdıkları İranlı 34 yaşındaki Mazandaranı Somayyeh adlı falcıyı eve çağırdı. Eve gelen kadın, fal bakmaya başladıktan sonra, "Sizde nazar var. Bunun için kurşun dökeceğim. Bana bir tencere ve altınlarınızı verin" dedi. Bunun üzerine 3 kardeş falcıya önce tencere, sonra da 9 bin lira değerindeki altınlarını verdi. Falcı kadın, altınları tencerenin içine attıp kapağını kapattı. Sonra da "Ben evden çıkana kadar tenceredeki altınları dokunmayın" dedi.

Şüpheli kadın daha sonra kardeşlerin dalgınlığından faydalanıp altınları aldıktan sonra evden ayrıldı. Falcının evden ayrılmasının ardından tencerenin kapağını açan kardeşler, altınların olmadığını anlayınca polise ihbarda bulundu. İhbarın ardından soruşturma başlatan polis, falcıyı yakalayıp gözaltına aldı.

Adliyeye sevk edilen Mazandaranı Somayyeh, savcılık ifadesinin ardından çıkarıldığı mahkemece tutuklandı. (DHA)

ÖNCEKİ HABER

Yunanistan'ın eski başbakanına bombalı saldırı

SONRAKİ HABER

CHP'li vekillerin volta eylemi 2. gününde

Sefer Selvi Karikatürleri
Evrensel Gazetesi Birinci Sayfa
Evrensel Ege Sayfaları
EVRENSEL EGE

Ege'den daha fazla haber, röportaj, mektup, analiz ve köşe yazısı...