24 Mayıs 2017 12:05

Cinnet geçiren polis, anne ve babasını öldürdü

Hatay'da cinnet geçirdiği iddia edilen polis Muhammet Ömer Eroğlu, annesini ve babasını öldürüp, kendini de bıçakla yaraladı.

Paylaş

İstanbul Emniyet Müdürlüğü emrinde görev yapan polis memuru Muhammet Ömer Eroğlu, izin alarak ailesinin yaşadığı Hatay'a geldi. Bugün öğleden sonra annesinin ve babasının yaşadığı Antakya ilçesi Aksaray Mahallesi 7 sokaktaki Demet Apartmanı'na giden Eroğlu, henüz öğrenilemeyen bir nedenle anne ve babasıyla tartışmaya başladı.

Olayın büyümesi üzerine cinnet geçirdiği iddia edilen polis memuru Muhammet Ömer Eroğlu, beylik tabancasıyla babasına ve annesine ateş açtı. Eroğlu çifti olay yerinde yaşamını yitirirken, Muhammet Ömer Eroğlu ise bıçakla kendisine zarar verdi.

Silah seslerini duyan komşularının ihbarı üzerine bölgeye polis ve sağlık ekipleri sevk edildi. Eve giren polisler yaralı katil zanlısı Muhammet Ömer Eroğlu'nu ambulansla Hatay Devlet Hastanesi'ne kaldırdı.

Olay yerine gelen Cumhuriyet Savcısı'nın incelemesinin ardından cenazeler otopsi için Adana Adli Tıp Kurumu'na gönderildi.

Olayla ilgili soruşturma devam ediyor. (DHA)

ÖNCEKİ HABER

Avrupalı Parlamenterlerden Bozdağ'a Gülmen ve Özakça çağrısı

SONRAKİ HABER

Hafriyat kamyonlarının geçişini barikatla engellediler

Sefer Selvi Karikatürleri
Evrensel Gazetesi Birinci Sayfa
Evrensel Ege Sayfaları
EVRENSEL EGE

Ege'den daha fazla haber, röportaj, mektup, analiz ve köşe yazısı...