17 Mayıs 2017 04:53

Aydınlık Yazarı Önkibar, Halk TV'yi hedef gösterdi

Aydınlık Yazarı Sabahattin Önkibar, Halk TV'yi 'PKK-FETÖ'nün medya kalesi' diyerek hedef gösterdi.

Paylaş

Aydınlık Yazarı Sabahattin Önkibar, Halk TV'yi "PKK-FETÖ'nün medya kalesi" ifadesiyle hedef gösterdi.

Bugünkü yazısında dün Halk TV'de yayınlanan ve HDP Milletvekili Meral Danış Beştaş, CHP Milletvekili Sezgin Tanrıkulu ve ÖDP Başkanlar Kurulu Üyesi Alper Taş'ın katıldığı programı değerlendiren Önkibar, hem Halk TV hem de program katılımcılarını hedefe koydu.

Önkibar,  "Dün akşam Halk TV’yi izleyenler tanıktır. HDP’li Meral Bektaş,  APO’nun avukatı Y-CHP’li Sezgin Tanrıkulu ve ÖDP’nin “Ben Ermeni kökenliyim” açıklamasını yapan imam  Hatipli  lideri Alper  Taş canlı yayında Türkiye Cumhuriyeti Devletine adeta savaş açtılar... Bu isimleri davet eden  programın sahibi ise  FETÖ gazetesi yazarı olan malum Hakan Aygün ki bu Hakan 15 Temmuz darbe akşamı ve ertesinde bile FETÖ‘cüler ile omuz omuzaydı ve Halk TV’yi onlar adına organize etmişti. Kemal Kılıçdaroğlu ile Deniz Baykal’a bu Hakan’ı hala orada neden tutuyorsunuz diye sorduk lakin sustular zira Aygün onlara Pensilvanya’nın emanetiydi. Öyle olunca Halk TV FETÖ ile PKK’nın medya kalesi oldu." ifadelerini kullandı.

'ALEVİ KÖKENLİ KILIÇDAROĞLU GİTMELİ' DEMİŞTİ

Önkibar daha önce de  "Olması gereken ise CHP’yi yeniden vatanseverlik ekseninde dizayn etmek ve buçuktan tam  parti olmaktır. Bunun olmazsa olmaz yolu Alevi kökenli Kılıçdaroğlu’nun gidip bütün Türkiye’yi kucaklayacak bir ismin lider olmasıdır. Hep söylüyorum Aleviler Anadoluyu Türkleştirip vatan yapanlardır lakin realite ortada!" ifadeleriyle mezhepçilik yaptığı gerekçesiyle tepki çekmişti.

Önkibar, Mardin'in görevden alınan Belediye Eş Başkanı Ahmet Türk için de "PKK Mardin Başkanı" ifadesini kullanmıştı. (MEDYA SERVİSİ)

ÖNCEKİ HABER

Gazetelerde 'Ne Var Ne Yok?' - 17 Mayıs 2017 Çarşamba

SONRAKİ HABER

Trump, Erdoğan'dan papazın serbest bırakılmasını istedi 

Sefer Selvi Karikatürleri
Evrensel Gazetesi Birinci Sayfa
Evrensel Ege Sayfaları
EVRENSEL EGE

Ege'den daha fazla haber, röportaj, mektup, analiz ve köşe yazısı...