13 Mayıs 2017 08:42

Efeler Belediyesi Sanat Çalıştayı sona erdi

Aydın Efeler Belediyesi 2. Uluslararası Sanat Çalıştayı, üretilen eserlerin sergilenmesiyle sona erdi.

Paylaş

Güzel sanatların resim, baskı ve heykel dallarından Çin, Polonya, Avusturya, Norveç, Srilanka ve Ürdün’den 9, yurt içinden 13 ayrı şehirden 24 olmak üzere toplam 33 sanatçının katıldığı Efeler Belediyesi 2. Uluslararası Sanat Çalıştayı, üretilen eserlerin Milli Aydın Bankası Kültür Merkezinde sergilenmesiyle sona erdi.

Sergi açılışında konuşan çalıştayın sanat danışmanı Burak Erim, çalıştaya katılan 33 değerli sanatçının 33 değerli eseri ile sergilinin açılışını yaptıklarını belirterek “Çok heyecanlıyız. Uluslararası ve ülkemizden birçok sanatçı bir araya gelerek birlikte çalışma fırsatı buldu. Efeler Sanatlar Müzesinin temellerinin çok güzel bir şekilde atıldığını söyleyebilirim” dedi. Çok güzel bir koleksiyon sahibi olmaya başladıklarını söyleyen Erim, emeği geçen herkese teşekkür ettiğini belirtti.

Efeler Belediye Başkanı Mesut Özakcan, sanatın insan yaşamında çok önemli yeri olduğunu ve yaşamdan haz almamızı sağladığını belirterek “Amacımız elbette yaşamı daha güzelleştirmek ve bu güzelliklerin paylaşılmasını sağlamak. Efeler İlçe Belediyesi adına birebir insanımıza dokunan bu sanat dallarının desteklenmesini sürdüreceğiz. Bu çalıştaya katılan, emek veren sanatçılarımıza ve siz sanatseverlere yürekten teşekkür ediyorum” dedi. 

Sergiyi gezen sanatseverler, sanatçılarla birlikte eserlerinin yanında hatıra fotoğrafları çektirdiler. (Aydın/EVRENSEL)

ÖNCEKİ HABER

Gülmen ve Özakça'ya Tarsus'tan da destek geldi

SONRAKİ HABER

Marmaris'te tur midibüsü devrildi: 24 ölü, 10 yaralı

Sefer Selvi Karikatürleri
Evrensel Gazetesi Birinci Sayfa
Evrensel Ege Sayfaları
EVRENSEL EGE

Ege'den daha fazla haber, röportaj, mektup, analiz ve köşe yazısı...