06 Mayıs 2017 11:37

Sosyal deney yapan gençlere ‘müstehcenlik’ten işlem

'Dert dinlemek 1 TL, sarılmak 1 TL' dövizleriyle sokağa çıkıp, sosyal deney yapan üniversiteli genç kadınlara 'müstehcenlik'ten işlem yapıldı.

Paylaş

Aydın Nazilli’de sosyal deney yaptıklarını söyleyen üniversite öğrencisi iki kadın, “Dert dinlemek 1 TL, sarılmak 1 TL” dövizleriyle sokağa çıktı. Polis 'müstehcenlik'ten işlem yaptı.  

Olay, dün saat 16.30 sıralarında, Nazilli Belediye Meydanı'nda meydana geldi. Adnan Menderes Üniversitesi öğrencisi iki genç kadın, kartona yazdıkları “Dert dinlemek 1 TL, sarılmak 1 TL” dövizleriyle Belediye Meydanı'nda oturmaya başladı. Dövizi okuyanların bir kısmı parayla gençlere sarıldı ya da dertleşti. Bir kişi ise durumu polise bildirdi.

Meydana gelen polis, iki üniversiteli kadını ve derdini anlatan bir erkeği emniyete götürdü. İki üniversite öğrencisinin sosyal deney kapsamında böyle bir eylemde bulunduklarını söyledikleri ifade edildi. Buna karşın öğrenciler hakkında, “müstehcenlik”ten yasal işlem yapıldı. Daha sonra gözaltına alınanların tümü serbest bırakıldı. İki öğrenci hakkındaki evrakların daha sonra savcılığa gönderileceği belirtildi. (Aydın/DHA)

ÖNCEKİ HABER

Selin Sayek Böke CHP'deki görevlerinden istifa etti

SONRAKİ HABER

Tarım işçilerini taşıyan minibüs devrildi: 10 işçi yaralı

Sefer Selvi Karikatürleri
Evrensel Gazetesi Birinci Sayfa