Eskişehir Hayvanat Bahçesinde dehşet görüntüler

Eskişehir’de büyük tepkilere rağmen açılan Hayvanat Bahçesindeki elektrikli çitte akıma kapılan rakun dakikalarca elektriğe maruz kaldı.

05 Mayıs 2017 10:08
Paylaş

Eskişehir’de geçtiğimiz hafta büyük tepkilere rağmen açılan Hayvanat Bahçesindeki hayvanların bulunduğu alandaki elektrikli çitte akıma kapılan rakun dakikalarca elektriğe maruz kaldı. 

Yapımına başlanıldığı günden itibaren büyük tartışmalar yaratan ve tepki çeken Eskişehir Hayvanat Bahçesi gündemden düşmüyor. ‘Skandallar bahçesi’ olarak anılan Hayvanat Bahçesi şimdi de hayvanların yaşadıkları yere çekilen elektrik telleriyle gündemde. 

Geçtiğimiz günlerde Hayvanat Bahçesini ziyaret eden bir ziyaretçinin çektiği görüntüler sosyal medyada hızla yayılırken büyük yankı uyandırdı. Görüntülerde rakunun yaşam alanını çevreleyen elektrikli çitte akıma kapılarak dakikalarca elektriğe maruz kaldığı görülüyor. Kameraya yansıyan görüntülerde çevredeki vatandaşlarla birlikte çocukların da korktuğu görülüyor. 

Görüntülerin sosyal medyada hızla yayılmasının ardından vatandaşlar Büyükşehir Belediyesi yetkililerinden açıklama bekliyor. 

Eskişehir Büyükşehir Belediyesi tarafından Sazova Bilim, Kültür Parkı içerisine yapılan ‘hayvanat bahçesi’ geçtiğimiz hafta büyük tepkilere rağmen açılmıştı. Hayvanat Bahçesi daha önce de 2 milyon liradan fazla paraya penguen almış ve 12 penguenden birinin yolda öldüğü ortaya çıkmıştı. Ayrıca daha önce 9 ceylan hayvanat bahçesine giren sokak köpekleri tarafından saldırıya uğramıştı. (HABER MERKEZİ)

Reklam
ÖNCEKİ HABER

Kuzey Kore'den ABD'ye 'King Jong-un'a suikast' suçlaması

SONRAKİ HABER

Gül: Baykal'ın hakkımda söylediklerini ciddiye almıyorum

Sefer Selvi Karikatürleri
Evrensel Gazetesi Birinci Sayfa
Evrensel Ege Sayfaları
EVRENSEL EGE

Ege'den daha fazla haber, röportaj, mektup, analiz ve köşe yazısı...