24 Nisan 2017 10:04

Borajet 400 çalışanını işten çıkartıyor

Uçuşlarını durdurduğunu açıklayan Borajet, pilot, kabin memuru ve genel müdürlükte çalışanlardan yaklaşık 400 çalışanını işten çıkartıyor.

Borajet 400 çalışanını işten çıkartıyor

Uçuşlarını bugün durdurduğunu açıklayan Borajet, havayolunda çalışan pilot, kabin memuru ve genel müdürlükte yaklaşık 400 çalışanını işten çıkartıyor. Bugün 550 çalışanı ile toplantı yapan şirket, tazminatların ödeneceği sözünü verdi. Borajet yolcuna hava taksi şirketi olarak devam edecek.

Havayolundan alınan bilgiye göre, yolcu uçaklarında pilot, kabin memurlarının yanı sıra genel müdürlükte farklı birimlerdeki 400 çalışanın işten çıkarması bekleniyor. Şirket çalışanlara tazminatların zamanında ödeneceğini öne sürürken bu operasyonun kısa süre içinde gerçekleştirileceğini açıkladı. (DHA)

İLGİLİ BAŞLIKLAR

Evrensel'i Takip Et