20 Nisan 2017 11:23

Cem Küçük'e Adnan Oktar sahip çıktı

'Mavi Marmara'daki manyak tipler' sözleriyle tepki çeken Cem Küçük'e Adnan Oktar sahip çıktı.

Paylaş

Yandaş medyada 'Cem Küçük' tartışması sürüyor. "Erdoğan, radikal İslamcılarla, Mavi Marmara'daki manyak tiplerle yolunu ayımalı" sözleri üzerine İslamcıların büyük tepkisini çeken Küçük'ün Adnan Oktar'la ilişkisi bu kez Ömer Adıyaman tarafından dile getirildi. Bunun ardından Oktar sosyal medyadan Küçük'e sahip çıktı.

İktidara yakın isimlerden Adıyaman, sosyal medya hesabından Küçük hakkında, '"Zonguldak FETÖ evlerinde kalmış, bir dönem FETÖ'nün emrinde hizmet etmiştir. FETÖ ile irtibat ve iltisakından sonra kadına düşkünlüğü ile not düşülen Adnan Oktar'a angaje edilmiştir. Buradan Haber 7'ye köşe yazarı yapılmış, ilk yazısında ve yazılarında ise FETÖ liderine metiyeler dizmişti. Gelelim Mavi Marmara şehitlerine dil uzatan bu ağlak bireyin zaaflarına. Özel hayatı yazmak bize yakışmaz. Mavi Marmara şehitlerine dil uzatan bu ağlak bireyin özel hayatı da karışık. Eski çalıştığı kurumunda 5 taciz skandalı var'" dedi.

Dünden bu yana tartışmaların üzerine Adnan Oktar, Twitter hesabından şu ifadeleri kullandı:

"Cem Küçük'ü yalnız zannetmesinler. Hiç kimse rahatça ezerim diye heveslenmesin. İrticalen yapılan konuşmada herkes hata yapabilir.

Her insan irticalen yaptığı konuşmalarda amacını aşan sözler kullanabilir Önemli olan iyi niyettir İyi niyeti görüp ona göre değerlendirmeli.

Vatan sever, hiçbir çıkarı olmadan, bir çok kişinin kendisine hasım olmasını göze alarak ortaya çıkan delikanlıları asla yalnız bırakmayız." (MEDYA SERVİSİ)

ÖNCEKİ HABER

Mersin bit pazarında her gün bir kepenk iniyor

SONRAKİ HABER

Bozova'da kamyonet devrildi: 4 ölü, 8 yaralı 

Sefer Selvi Karikatürleri
Evrensel Gazetesi Birinci Sayfa
Evrensel Ege Sayfaları
EVRENSEL EGE

Ege'den daha fazla haber, röportaj, mektup, analiz ve köşe yazısı...