08 Nisan 2017 16:54

Sokak hayvanları için ilan ver

kirikkuyruk.com sitesinde geçici/kalıcı yuva arayan, sokak hayvanlarına yardım etmek isteyen herkes ilan verebiliyor.

Paylaş

Ercüment AKDENİZ
İstanbul

Çatıda mahsur kalan bir kediyi kurtarma çabalarıyla akla gelen bir portal Kirikkuyruk.com. İki hayvanseverin 2014 yılında BustedTails.com / kirikkuyruk.com adıyla kurduğu portal açıldığı yıl oldukça ilgi gördü. Öyle ki bağış için hazırlanan tanıtım videosu tüm Türkiye’de 400 binden fazla izlendi ve 16 bin 500’den fazla paylaşıldı. Kurucularından Christian Feiland, hayvanseverlerin portala daha çok ilgi göstermesini istiyor. 

38 FARKLI KATEGORİ

Sokak hayvanlarına yardım etmek isteyen hayvanseverlere 38 farklı kategori sunan sitede ayrıca herkesin sokak hayvanlarına yardım etmesine olanak sağlayacak eğitici video, poster, yararlı link ve görseller de var.

KirikKuyruk.com’da, geçici/kalıcı yuva arayan hayvanlar ve onlar için zaman veya çaba sarf edebilecek kişiler için de kategoriler mevcut. Bireyler veya yetkili kurumlar fark etmeksizin herkes gönderileriyle ihtiyaç sahibi hayvanların yerini bildirebiliyor. Bununla birlikte sokak hayvanlarına yardım etmek isteyen hayvanseverler, veteriner veya malzeme desteği (kapan, taşıma kafesi, eldiven vb.) bulabilecekleri pek çok ilana kolayca ulaşabiliyorlar.  

SOKAKTAKİ DOSTLARIMIZIN KAHRAMANI OLUN!

“Sokaktaki dostlarımızın kahramanı olun!” sloganı ile kurulan Kırık Kuyruk, Türkiye’nin herhangi bir şehrinden portala kayıt olup paylaşım yapmak mümkün. Yerel veterinerinizi, pet shop mağazanızı, tanıdığınız restoranları (yemek artıkları için) ekleyebilir veya çeşitli yardım ilanlarını KirikKuyruk.com’a ekleyebilirsiniz. Kırık Kuyruk, 2014 sonbaharında hayata geçirilebilmiş ve şu anda yoluna devam etmeye çalışıyor. Bütçesi olmayan, gönüllü bir proje olan KirikKuyruk.com‘u ziyaret ederek ihtiyaç duyduğunuz ilanları paylaşmanızı ve yardım arayışlarına destek olmanızı bekliyor. 

ÖNCEKİ HABER

Tanrıkulu: Kaos söylemi olsa olsa şantajdır

SONRAKİ HABER

Bebekler, rahimdeyken sigara içen annelerine tepki veriyor

Sefer Selvi Karikatürleri
Evrensel Gazetesi Birinci Sayfa
Evrensel Ege Sayfaları
EVRENSEL EGE

Ege'den daha fazla haber, röportaj, mektup, analiz ve köşe yazısı...