03 Nisan 2017 18:23

Galatasaray, Adanaspor'u TT Arena'da 4-0 yendi

Süper Lig'in 26'ncı haftasında Galatasaray, Adanaspor'u konuk etti. TT Arena'da oynanan karşılaşma Galatasaray'ın 4-0'lık üstünlüğü ile son buldu.

Paylaş

Spor Toto Süper Lig'in 26'ncı haftasında Galatasaray, Adanaspor'u konuk etti. TT Arena'da oynanan karşılaşma Galatasaray'ın 4-0'lık üstünlüğü ile son buldu.

Galatasaray’ın golleri 25. dakikada Podolski, 47. dakikada Rodrigues, 56 ve 59. dakikalarda Selçuk İnan’ın penaltıdan attı. 

Galatasaray'da sakatlığı sebebiyle son iki maçta görev alamayan Eren Derdiyok, Adanaspor maçında ilk 11'de yer aldı. Spor Toto Süper Lig'de en son Antalyaspor karşılaşmasında görev alan ve antrenmanda sakatlık yaşayan Eren Derdiyok, Gençlerbirliği ve Trabzonspor mücadelesinde forma bulamamıştı.

TT ARENA BOŞ KALDI

Spor Toto Süper Lig'in 26'ncı haftasında oynanan Galatasaray - Adanaspor maçına taraftarlar ilgi göstermedi. Türk Telekom Arena'daki karşılaşma için gelen taraftar sayası az olunca tribünlerin büyük bir bölümü boş kaldı.

İKİ TAKIM TARAFTARLARI YÖNETİMİ İSTİFAYA ÇAĞIRDI

Galatasaray ile Adanaspor arasında oynana maçta iki takım taraftarları da yönetimlerini istifaya çağırdılar. 

Galatasaraylı taraftarlar Dursun Özbek ve yönetimini istifaya çağırırken, Adanaspor taraftarları da Bayram Akgül ve yönetimini istifaya davet etti.

HAKEMLER: Yaşar Kemal Uğurlu, Serkan Olguncan, Serkan Çimen

GALATASARAY: Muslera, Cavanda, Ahmet Çalık, Semih Kaya (Dk. 68 Sneijder), Linnes, Rodrigues, Josue, Selçuk İnan (Dk. 62 Tolga Ciğerci), Yasin Öztekin (Dk. 78 De Jong), Eren Derdiyok, Podolski

ADANASPOR: Itandje, Digao, Ramos, Didi, Halil İbrahim Pehlivan, Foguinho, Koman, Mustafa Samican Keskin (Dk. 23 Tevfik Altındağ), Vinicius (Dk. 83 Reynaldo), Ahmet Dereli (Dk. 76 Cem Özdemir), Magaye (DHA)
 

ÖNCEKİ HABER

Hıfzı Topuz Onur Ödülü TGC Başkanı Turgay Olcayto’nun

SONRAKİ HABER

BTK’den dihaber’e erişim engeli

Sefer Selvi Karikatürleri
Evrensel Gazetesi Birinci Sayfa
Evrensel Ege Sayfaları
EVRENSEL EGE

Ege'den daha fazla haber, röportaj, mektup, analiz ve köşe yazısı...