Vizyonda bu hafta (24 Mart 2017 Cuma)

Bu hafta 2'si yerli olmak üzere 6 yeni film vizyona girdi.

24 Mart 2017 14:38
Paylaş

Bu hafta 6 yeni film sinemaseverlerle buluşuyor. Bu haftanın yerli yapımları 'Beyaz Balina' ve 'Sonsuz Aşk'.

  • DAVID LYNCH: THE ART LIFE (DAVID LYNCH: YAŞAM SANATI)
     

    Jon Nguyen, Rick Barnes ile Olivia Neergaard Holm’un yönettiği ve David Lynch’in oynadığı David Lynch: Yaşam Sanatı (David Lynch: The Art Life), Başka Sinema dağıtımıyla Fabula Films tarafından vizyona çıkarılıyor.

    Film, 4 adet Oscar adaylığı bulunan efsanevi yönetmen David Lynch’in Amerika’nın küçük bir kasabasında başlayan çocukluk hayatından sanatla tanışma dönemine kadar olan hayatını anlatıyor. Sinema tarihine pek çok eşsiz başyapıt armağan eden kült yönetmenin bilinmeyen anlarına tanıklık ettiren film, ileride imza atacağı unutulmaz büyük ve kült eserlerinin ilham kaynaklarını keşfetmemize imkan sağlıyor.

  • POWER RANGERS

    Dean Israelite’nin yönettiği ve Dacre Montgomery, Bill Hader, Naomi Scott ile Ludi Lin’in oynadığı Power Rangers, The Moments Entertainment dağıtımıyla The Moments Entertainment tarafından vizyona çıkarılıyor.

    Beş sıradan genç, yaşadıkları küçük Angel Grove kasabasının ve tüm Dünya’nın bir uzaylı tehdit tarafından ortadan kaldırılma sınırında olduğunu öğrendiklerinde, olağanüstü değişime uğrarlar ve gezegeni kendilerinden başkasının kurtaramayacağını anlarlar. Ancak bunu yapmak için, gerçek hayattaki bütün sorunlarını çözmeleri gerekecek ve Power Rangers olarak bir araya geleceklerdir.

  • COLLIDE (OTOBAN)

    Eran Creevy’in yönettiği ve Nicholas Hoult, Felicity Jones, Ben Kingsley ile Anthony Hopkins’in oynadığı Otoban (Collide), Chantier Films dağıtımıyla Chantier Films tarafından vizyona çıkarılıyor.

    Casey bir soyguna bulaşır ve işleri ters gider. Kötü giden soygunun ardından acımasız çetenin lideri Hagend’dan kaçmaya başlayan Casey’ın eski patronu, uyuşturucu satıcısı Geran’ı aramak dışında bir çaresi kalmamıştır. Ancak Geran’ın başı daha da büyük bir belaya girer. Hayatının aşkı Juliette’i Hagend’ın tehdidinden korumaya ve en kısa sürede hayatını kurtarmaya çalışırken kendini otobanda bir kovalamacanın içerisinde bulur.

  • LIFE (HAYAT)

    Daniel Espinosa’nın yönettiği ve Jake Gyllenhaal, Rebecca Ferguson, Ryan Reynolds ile Hiroyuki Sanada’nın oynadığı Hayat (Life), Warner Bros. dağıtımıyla Warner Bros. tarafından vizyona çıkarılıyor.

    Hayat (Life), uluslararası tam donanımlı bir uzay istasyonunda görev yapmakta olan altı kişinin, insanlık tarihinde çığır açacak bir keşfin eşiğindeki hikâyesine odaklanıyor. Uzay istasyonunda görev yapmakta olan  bu altı kişilik özel ekip Mars gezegeninde hayat olduğuna dair ilk kez ip uçları bulur. Ekip, araştırmalarını ilerletip geliştirdikçe metodları beklenmedik sonuçlar verir, çünkü buldukları bu yeni hayat formu hiç kimsenin bekleyemeyeceği kadar zekidir.

  • SONSUZ AŞK

    Ahmet Katıksız’ın yönettiği ve Fahriye Evcen, Murat Yıldırım, Fatih Al ile Filiz Ahmet’in oynadığı Sonsuz Aşk, UIP Filmcilik dağıtımıyla TAFF Pictures tarafından vizyona çıkarılıyor.

    Birbirinden farklı iki insanın ezber bozan aşk hikâyesi. Filmde Fahriye Evcen; kardeşiyle kurduğu düzende, küçük mutluluklarla yaşamını renklendiren Zeynep karakterini canlandırırken, Murat Yıldırım ise genç yaşta profesör olan cerrah Can karakteriyle izleyicisiyle buluşacak. Hiçbir ortak noktaları yokmuş gibi görünen, Can ve Zeynep beklenmedik bir şekilde birbirlerinin hayatlarına dahil olduklarında, engelleri de beraberinde getiren sonsuz bir aşkın içine düşerler.

  • BEYAZ BALİNA

    A. Uygur Öztürk’ün yönettiği ve Efe Karaman, Kaan Ürkmez, Erden Alkan ile Umut Karadağ’ın oynadığı Beyaz Balina, Özen Film dağıtımıyla Erk Film tarafından vizyona çıkarılıyor.

    Hayatları Anadolu’nun ihmal edilmiş ücra bir köyünde kesişen Ali ve Vahap’ın samimi hikâyesi. Film, anne ve babasını kaybettikten sonra büyük şehirden dedesinin köyüne gelen Ali ile köyün oldukça yaramaz çocuğu Vahap’ın önceleri iki düşmanken sonrasında nasıl bir dostluk kurduklarını anlatıyor. Ali’nin okumaya başladığı ama bitiremediği Moby Dick romanı bu ikilinin ortak tutkusu olur. Fakat kitabı bulmak ve okumak hiç de kolay değildir.

Reklam
ÖNCEKİ HABER

'İş kazası’nda parmaklarından olan işçi, müziğe yöneldi

SONRAKİ HABER

Aydın'da eylem yapan kamu emekçileri gözaltına alınmadı

Sefer Selvi Karikatürleri
Evrensel Gazetesi Birinci Sayfa
Evrensel Ege Sayfaları
EVRENSEL EGE

Ege'den daha fazla haber, röportaj, mektup, analiz ve köşe yazısı...