Vizyonda bu hafta (17 Mart 2017)

Bu hafta 2'si yerli olmak üzere 8 yeni film sinemaseverlerle buluşuyor. Kırmızı Kaplumbağa adlı animasyon ise en dikkat çeken yapımlardan biri.

17 Mart 2017 08:04
Paylaş

Bu hafta vizyona 8 yeni film giriyor. "Tatlım Tatlım: Haybeden Gerçeküstü Aşk" ve "Kuyu" haftanın yerli filmleri olurken "Kırmızı Kaplumbağa" adlı animasyon, öne çıkan yapımlar arasında.

İşte bu hafta vizyona giren filmler ve fragmanları:

  • AQUARIUS
     

    Kleber Mendonca Filho’nun yönettiği ve Sonia Braga, Maeve Jinkings, Irandhir Santos ile Humberto Carrao’nun oynadığı Aquarius, Kurmaca Film dağıtımıyla Kurmaca Film tarafından vizyona çıkarılıyor.

    Aquarius, varlıklı bir aileden gelen emekli müzik eleştirmeni Clara’nın mücadelesini anlatıyor. Recife’de zenginlerin bulunduğu bir sokaktaki Aquarius adlı binanın son sakini olan ve evini terk etmeyeceğine yemin eden Clara’nın, yaşadığı yeri yıkmaya çalışan bir şirketle arasındaki zorlu çatışmayı konu edinen Aquarius, Clara’nın tüm geçmişine dair izleri de hatırlayacağı bir gerilimi de hissettiriyor.

  • THE SPACE BETWEEN US (BU DÜNYANIN DIŞINDA)
     

    Peter Chelsom’un yönettiği ve Gary Oldman, Asa Butterfield, Carla Gugino ile Britt Robertson’un oynadığı Bu Dünyanın Dışında (The Space Between Us), PinemArt Film dağıtımıyla PinemArt Film tarafından vizyona çıkarılıyor.

    Mars’ta doğan ilk insan olan Gardner Elliot, astronot annesi doğum sırasında ölünce gizlice deneysel bir kolonide yetiştirilir. 16 yıl sonra, Gardner, Colorado’lu bir kızla internetten aşk yaşamaya başlar ve onunla tanışmak için güneş sisteminde bir yolculuk yapmayı planlar. Artık kaçak olan ve Dünya’daki yer çekiminin varlığını tehdit ettiği Gardner, sevdiğinin kalbini kazanmak için zamanla yarışmalıdır.

  • THE RED TURTLE (KIRMIZI KAPLUMBAĞA)
     

    Michael Dudok de Wit’in yönettiği animasyon film Kırmızı Kaplumbağa (La Tortue Rouge - The Red Turtle), Başka Sinema dağıtımıyla Bir Film tarafından vizyona çıkarılıyor.

    Kocaman bir kaplumbağanın içinde olduğu bir hikâye fikri, en başından beri yönetmen Michel Dudok de Wit’in aklındaydı. Deniz kaplumbağaları, barışçıl canlılardır ve tek başlarına yaşarlar. Okyanusların derinliklerinde uzun zaman geçirebilirler. Yönetmen, insan hayatının evrensel dönüm noktalarını yengeçler, deniz kaplumbağaları ve kuşlardan başka sakini olmayan bir adaya düşen yalnız adamın hikâyesini odağına alarak anlatıyor.

  • BEFORE I FALL (BEN ÖLMEDEN ÖNCE)
     

    Ry Russo Young’ınn yönettiği ve Zoey Deutch, Halston Sage, Logan Miller ile Kian Lawley’in oynadığı Ben Ölmeden Önce (Before I Fall), Bir Film dağıtımıyla Fabula Films tarafından vizyona çıkarılıyor.

    17 yaşındaki Samantha okulda harika bir arkadaş grubuna ve mükemmel sevgiliye sahiptir. Ancak bir gün her şey değişir. Geçirdiği bir kaza sonucu esrarengiz bir şekilde, tekrar tekrar aynı günü yaşamaya başlar. Her sabah aynı güne uyanan Samantha, gün boyunca herkesin ne yaptığını bilmekte fakat ne denerse denesin, sonunda günü baştan yaşamaktadır. Hayatı değiştirmek ve gerçek aşkı bulmak için tek bir gün farklılık yaratabilir mi?

  • BEAUTY AND THE BEAST (GÜZEL VE ÇİRKİN)
     

    Bill Condon’un yönettiği ve Emma Watson, Dan Stevens, Luke Evans ile Kevin Kline’ın oynadığı Güzel ve Çirkin (Beauty and the Beast), UIP Filmcilik dağıtımıyla UIP Filmcilik tarafından vizyona çıkarılıyor.

    Disney’in klâsik animasyon filminin uyarlaması Güzel ve Çirkin, günümüz izleyicileri için klâsik karakterlere yeniden hayat veriyor ve klasiğe pek çok yeni şarkı da ekliyor. Güzel ve Çirkin, bir canavar tarafında kaleye hapsedilen genç, güzel ve özgür Bella’nın hikâyesini konu alıyor. Korkularına rağmen Bella, kalenin çalışanlarıyla arkadaş olur; canavarın oldukça korkunç dış görünüşünün arkasındaki hassas kalbi ve gerçek Prensi keşfeder.

  • TATLIM TATLIM: HAYBEDEN GERÇEKÜSTÜ AŞK
     

    Yılmaz Erdoğan’ın yönettiği ve Aylin Kontente, Büşra Pekin, Gupse Özay ile Şebnem Bozoklu’nun oynadığı Tatlım Tatlım, Mars Dağıtım dağıtımıyla BKM Film tarafından vizyona çıkarılıyor.

    İlişkilerin çeşitli aşamalarında yaşananları kadın ve erkek ekseni üzerinden eğlenceli bir dille anlatan, kendilerini olayların akışına bırakmış dört çiftin hikâyesi.

  • A CURE FOR WELLNES (YAŞAM KÜRÜ)
     

    Gore Verbinski’nin yönettiği ve Jason Isaacs, Dane DeHaan, Celia Imrie ile Mia Goth’un oynadığı Yaşam Kürü (A Cure for Wellnes), The Moments Entertainment dağıtımıyla The Moments Entertainment tarafından vizyona çıkarılıyor.

    Genç bir idareci İsviçre Alplerindeki gizemli SPA merkezinden, çalıştığı şirketinin CEO’sunu geri getirmesi için görevlendirilir. Merkezdeki tedavinin göründüğü gibi olmadığından şüphelenir. Dehşet verici gizemleri açığa çıkardıkça akıl sağlığının sınırları zorlanır. Daha sonra kendisi de tüm ziyaretçilerin orada kalmalarına sebep olan o munis hastalığa yakalandığını öğrenir.

  • KUYU
     

    Serdar Bardakçı’nın yönettiği ve Murat Ercanlı, Oğuzhan Yücel, Dilara Duman ile Neman Asgari’nin oynadığı Kuyu, Özen Film dağıtımıyla Marla Yapım tarafından vizyona çıkarılıyor.

    Melahat Hanım eşinin genç yaşta ölümünden sonra, her şeyini oğlu Ömer’e adar. Bir yandan ev işleriyle uğraşırken, diğer yandan köyde yaşayan halkın dikiş işleriyle uğraşarak ailenin geçimini sağlar. Ömer küçük yaşta babasını kaybetmiş olmanın vermiş olduğu acıyı yüklenir. Cesur biridir ve gizemli olayları merak etmektedir. Kambur Ali’nin gizemli hayatını öğrenmek ister ancak yaşından büyük korkular O’nu bekler.

Reklam
ÖNCEKİ HABER

EMEP Genel Başkanı Gürkan kamu emekçileriyle bir araya geldi

SONRAKİ HABER

Suriye: Palmira'daki mevzimizi vuran İsrail uçağı düşürüldü

Sefer Selvi Karikatürleri
Evrensel Gazetesi Birinci Sayfa
Evrensel Ege Sayfaları
EVRENSEL EGE

Ege'den daha fazla haber, röportaj, mektup, analiz ve köşe yazısı...