12 Haziran 2012 09:35

Ankara’da dinozor çağı

ANKARA’daki Alışveriş Festivali etkinlikleri kapsamında Güvenpark’a yerleştirilen dinozor maketleri büyük ilgi çekiyor.Kültür ve Turizm Bakanlığı, Ankara Valiliği ve Ankara Büyükşehir Belediyesi tarafından organize edilen Ankara Alışveriş Festivali etkinlikleri için Güvenpark’a dinozorlar yerleştirildi. De

Ankara’da dinozor çağı
Paylaş

ANKARA’daki Alışveriş Festivali etkinlikleri kapsamında Güvenpark’a yerleştirilen dinozor maketleri büyük ilgi çekiyor.
Kültür ve Turizm Bakanlığı, Ankara Valiliği ve Ankara Büyükşehir Belediyesi tarafından organize edilen Ankara Alışveriş Festivali etkinlikleri için Güvenpark’a dinozorlar yerleştirildi. Devasa büyüklükleri olan, hareket edebilen ve ses çıkarabilen dinozorlar, çocuklar ve aileleri tarafından meraklı bakışlarla izleniyor. Çocuklarıyla dinozorları görmeye gelen aileler, bu ziyaretin çocukları için çok faydalı olduğunu, geçmişte yaşamış canlılar hakkında bilgi edindiklerini söylediler.  Gazatemize konuşan Nermin Cihan, “Görsel açıdan çok etkileyici, çocuklar dinozor maketlerini çok seviyorlar” dedi. Ender Bakcan ise “Çocukların oyun oynaması ve eğlenmesi açısında faydalı olabilir. Fakat küçük çocuklar dinozor maketlerinden korkabiliyor” dedi.
Etkinlik kapsamında 23 gün boyunca Güvenpark’ta kalacak olan dinozorlar, Ankaralı ziyaretçilerini bekliyor. (Ankara/EVRENSEL)

ÖNCEKİ HABER

Madenci direnişi ikinci haftasında

SONRAKİ HABER

Sağlık emekçileri imza kampanyası başlattı

Sefer Selvi Karikatürleri
Evrensel Gazetesi Birinci Sayfa
Evrensel Ege Sayfaları
EVRENSEL EGE

Ege'den daha fazla haber, röportaj, mektup, analiz ve köşe yazısı...