30 Ocak 2017 23:53

1 günlük bebeği ile gözaltına alındı

Alanya'da 'FETÖ'den aranan Fadime G, doğum için gittiği hastanede polis tarafından gözaltına aldı.

Paylaş

Antalya'nın Alanya ilçesinde 'FETÖ' soruşturması kapsamında aranan Fadime G, doğum için gittiği hastanede yakalandı. Doğumu bekleyen polis, daha sonra kadını gözaltına aldı. 1 günlük bebeğiyle adliyeye sevk edilen Fadime G, polis gözetiminde tedavisinin sürmesi için yeniden hastaneye gönderildi.

Antalya Emniyet Müdürlüğü tarafından 'FETÖ' soruşturması kapsamında aranan Fadime G, dün öğle saatlerinde doğum için Başkent Üniversitesi Alanya Uygulama ve Araştırma Hastanesi'ne başvurdu. Fadime G'nin bilgilerinin hastane sistemine girilmesiyle birlikte harekete geçen Alanya Emniyet Müdürlüğü Terörle Mücadele Büro Amirliği ekipleri hastaneye gitti. Doğumu bekleyen polis, dün gözetim altında tuttuğu Fadime G'yi bugün hastaneden taburcu olmasının ardından gözaltına aldı.

Polis merkezinde ifadesi alınan Fadime G, ardından adliyeye sevk edildi. Mahkemeye çıkarılan kadın, tedavisi için tekrar hastaneye gönderildi. Fadime G'nin polis gözetiminde yapılacak tedavisi sonrası mahkemeye sevk edileceği belirtildi. (DHA)

ÖNCEKİ HABER

Trump’ı neden seviyorum? Makyajsız yüz, hızlanan çöküş

SONRAKİ HABER

‘Teklif maddeleri hakkında fikir sahibi değiliz’

Sefer Selvi Karikatürleri
Evrensel Gazetesi Birinci Sayfa
Evrensel Ege Sayfaları
EVRENSEL EGE

Ege'den daha fazla haber, röportaj, mektup, analiz ve köşe yazısı...