26 Ocak 2017 21:18

Fenerbahçe taraftarı, Rıdvan Dilmen'i protesto etti

Fenerbahçe taraftarları, sosyal medyadan 'Evet' kampanyası başlatan Rıdvan Dilmen'i ellerindeki 'Anıyoruz' dövizleriyle protesto etti.

Paylaş

THY Avrupa Ligi'nde Fenerbahçe'nin, sahasındaki Galatasaray Odeabank'ı 85-80 yendiği maçta başkanlık sistemini getirecek anayasa referandumunda 'evet' oyu vereceğini açıklayan Rıdvan Dilmen protesto edildi.

RIDVAN DİLMEN'E PROTESTO: ANIYORUZ

Maçta, başkanlık sistemini getirecek anayasa referandumunda 'evet' oyu vereceğini açıklayan Rıdvan Dilmen protesto edildi. Maç esnasında birçok taraftar üzerinde "Anıyoruz… 1962-2017" yazan dövizlerle Rıdvan Dilmen'i protesto etti.

RIDVAN DİLMEN'DEN 'ATATÜRK' SAVUNMASI

Rıdvan Dilmen, "Herkesi, beni de dahil eleştirebilirler, fikirlerimi eleştirebilirler Ama Atatürk sevgimi ve bağlılığımı sorgulamak kimsenin haddi değildir" sözleriyle kendini savundu.

"Güçlü bir liderliğe, güçlü bir cumhuriyete ve gelişmiş bir demokrasiye ihtiyacımız var" diyen Dilmen, "Bunları vizyonuyla, yaptıklarıyla, insanlığıyla Sayın Cumhurbaşkanımız'da (Recep Tayyip Erdoğan) görüyorum. Atatürk'ün Cumhuriyetimizle ilgili koyduğu hedefleri ancak bu yolla ulaşır ve geliştirebiliriz diye düşünüyorum" ifadesini kullandı. (HABER MERKEZİ)

ÖNCEKİ HABER

Holokost Anma Günü İçin Kampanya: #WeRemember

SONRAKİ HABER

Trump, Suriye ve Irak’ta Kürtlere desteği artırabilir

Sefer Selvi Karikatürleri
Evrensel Gazetesi Birinci Sayfa
Evrensel Ege Sayfaları
EVRENSEL EGE

Ege'den daha fazla haber, röportaj, mektup, analiz ve köşe yazısı...