Ankara'da doğalgaz patlaması: 3 kişi yaralandı

Ankara'nın Küçükesat semti Başçavuş sokakta bir apartmanda patlama oldu. Yetkililer patlamanın doğalgazdan kaynaklandığını belirtti.​

17 Ocak 2017 17:52
Paylaş

Ankara'da, Çankaya ilçesinde bir apartmanda doğalgaz sıkışması ya da tüpten kaynaklandığı değerlendirilen patlama meydana geldi. Yetkililer, ilk belirlemelere göre patlama nedeniyle 3 kişinin yaralandığını duyurdu.

Çankaya'da Küçükesat mahallesi, Başçavuş sokakta 3 katlı bir apartmanda doğalgaz sıkışması ya da tüpten kaynaklandığı değerlendirilen patlama nedeniyle binada hasar oluştu. Olay yerine çok sayıda polis, itfaiye ve sağlık ekibi sevk edildi.

Ankara Valiliği’nin patlamaya ilişkin yaptığı açıklamada, “Saat 21.00 sularında, doğalgaz kaynaklı olduğu değerlendirilen bir patlama meydana gelmiştir. Patlamanın hemen ardından Büyükşehir Belediyesine ait itfaiye ekipleri ve sağlık görevlileri olay yerine sevk edilerek müdahale etmeleri sağlanmıştır.Patlama sonucunda üç katlı olan binanın son katı kullanılamaz hâle gelmiştir. Patlama sırasında binada bulunan üç vatandaşımız hafif şekilde yaralanmıştır. Yaralı vatandaşlarımızın tedavileri devam etmekte olup hayati tehlikeleri bulunmamaktadır.Olayla ilgili incelemeler devam etmektedir.” denildi.

'DEPREM OLUYOR SANDIK' 

Çevredeki görgü tanıkları, ''Bir anda deprem oluyor sandık. sarsıntının ardından korkunç bir patlama sesi geldi. Biz de ne olduğunu anlamadık. Korkuyla evlerimizden dışarı çıktık'' şeklinde konuştu. (HABER MERKEZİ)

Reklam
ÖNCEKİ HABER

1915’ten Paylan’a: Kurumsal ve Kolektif Lincin Sürekliliği

SONRAKİ HABER

Libyalı komutan, İngiliz Bakan’a dava açma hakkı kazandı

Sefer Selvi Karikatürleri
Evrensel Gazetesi Birinci Sayfa