27 Aralık 2016 12:47

Koruma terörü AKP milletvekilini de vurdu

Cumhurbaşkanı Tayyip Erdoğan'ın korumalarının İzmir'de AKP milletvekili ile AKP'li belediye başkanını darp ettiği iddia edildi.

Paylaş

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın geçen cuma günü gerçekleştirdiği İzmir programı sırasında korumalarının, aralarında milletvekilleri ve belediye başkanlarının da olduğu çok sayıda AKP’liyi hastanelik edecek kadar dövdüğü ortaya çıktı.

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan ve Başbakan Binali Yıldırım’ın programını izleyen Ege’de Son Söz internet sitesi muhabiri Fatih Yapar, ‘Güvenlik’ başlığıyla kaleme aldığı yazıda, korumalarla AKP’liler arasında yaşanan arbedeyi yazdı.

İzmir’i bilmeyen Cumhurbaşkanlığı korumalarının Adnan Menderes Havaalanı’nda, bir tartışmaya müdahale etmek isteyen AKP Milletvekili Atilla Kaya’yı neredeyse tartakladığını aktaran Yapar, yine AKP’li Kemalpaşa Belediye Başkanı Arif Uğurlu’nun da kolu burkulduğunu ve duvara yaslanarak darp edildiğini vurguladı.

İzmir Büyükşehir Belediyesi Meclis Üyesi Bünyamin Demir’in de korumaların gazabına uğradığını öne sürerek, “Bir koruma Demir’in kafasını kolunun altına sıkıştırdı, diğerleri de vurarak tuvalete soktu. Sonrası ise malum…” ifadesine yer verdi. (HABER MERKEZİ)

ÖNCEKİ HABER

Mithat Sancar: Anayasa görüşmeleri durdurulmalı

SONRAKİ HABER

'FETÖ'den yargılanan polisler suçlamayı kabul etmedi

Sefer Selvi Karikatürleri
Evrensel Gazetesi Birinci Sayfa
Evrensel Ege Sayfaları
EVRENSEL EGE

Ege'den daha fazla haber, röportaj, mektup, analiz ve köşe yazısı...