22 Aralık 2016 06:41

Diyarbakır kayyımı yeni tabelasının önünde poz verdi

Diyarbakır Büyükşehir Belediyesine atanan kayyım, eskisini söküp yenisini yaptırdığı tabelasının önünde poz verdi.

Paylaş

Diyarbakır Büyükşehir Belediye Başkanı Eş Başkanlar Gültan Kışanak ve Fırat Anlı'nın görevden alınıp tutuklanmasından sonra, 3 Aralık'ta sökülen belediye tabelasının yerine yenisi asıldı. Türk bayrağı eklenen ve 'Amed' yazısı çıkarılan Türkçe- Kürtçe yeni tabelanın önünde poz veren kayyım Cumali Atilla, fotoğrafı, "Dillerimiz çok güzel" mesajı ile paylaştı.

25 Ekim'de gözaltına alınan ve 30 Ekim’de çıkarıldıkları mahkemece tutuklanan Eş Başkanlar Gültan Kışanak ve Fırat Anlı'nın yerine kayyım olarak atanan Cumali Atilla, 3 Aralık tarihinde Belediye tabelasını yenisi ile değiştirmek için söktürdü. Türk Bayrağı eklenen ve 'Amed' yazısı çıkarılan yeni tabela dün yerine asıldı. 

Türkçe ve Kürtçe yazılı yeni tabelada, kentin tarihini yansıtan Ulu Cami, On Gözlü Köprü, Dört Ayaklı Minare gibi eserlerin fotoğrafları da yer alırken, Belediye Başkanvekili Cumali Atilla yeni tabela önünde poz vererek bunları sosyal medya hesabında paylaştı. Atilla yeni tabelanın önünde verdiği pozu, "Dillerimiz çök güzel" mesajı ile paylaştı. (DİYARBAKIR)

ÖNCEKİ HABER

Avrupa Adalet Divanı'ndan veri güvenliği kararı

SONRAKİ HABER

Bartın'da FETÖ soruşturmasında 7 tutuklama

Sefer Selvi Karikatürleri
Evrensel Gazetesi Birinci Sayfa
Evrensel Ege Sayfaları
EVRENSEL EGE

Ege'den daha fazla haber, röportaj, mektup, analiz ve köşe yazısı...