17 Aralık 2016 08:39

EMEP'ten Kayseri açıklaması: Bir kez daha, yeter!

Kayseri'de 13 askerin hayatını kaybettiği, 48 askerin yaralandığı bombalı saldırıya dair açıklama yapan Emek Partisi, 'Bir kez daha, yeter!' dedi.

Paylaş

Emek Partisi (EMEP) Genel Başkan Yardımcısı Şükran Doğan, Kayseri'de 13 askerin hayatını kaybettiği, 48 askerin yaralandığı bombalı saldırıya dair açıklama yaptı.

EMEP'in açıklaması şöyle:

"Bugüne de bombalı saldırı ve ölüm haberi ile uyandık. Terör saldırısını gerçekleştirenleri şiddetle kınıyor, yakınlarını yitirenlere başsağlığı, yaralılara acil şifalar diliyoruz.

Türkiye her gün, her saat “nereden, ne zaman, nasıl bir ölüm haberi alacağız?” kaygısıyla yaşanan bir ülke durumuna getirildi. Ortadoğu’daki Osmanlıcı hayallere ulaşmak için girilen yolda, çarpılan duvarın ve işbirliği içinde olunan çevrelere sunulan olanakların geri tepmesinin sonuçlarını yaşıyoruz. Aynı zamanda içeride ve dışarıda sürdürülmekte inat edilen savaşçı politikaların sonuçlarını. Ne yazık ki tümünün acısını yaşayan da bedelini ödeyen de halklar.

Tek adam iktidarına giden yolda anayasa değişikliğinin tartışıldığı bugünlerde arka arkaya patlatılan bombalar toplumda kaygı, korku ve kaos yaratırken; emekçilerin yaşamakta olduğu tüm demokratik sorunlar için söz söylemesinin, yan yana gelmesinin olanaklarını zorlaştırmaktadır.

Yaratılmak istenen kaos ve korku ortamına teslim olmayacak, savaşın ve baskının yaşanmadığı bir ülke ve Ortadoğu mücadelesine devam edeceğiz." (HABER MERKEZİ)

ÖNCEKİ HABER

MMO: Teröre alışmayacağız, barışı savunacağız

SONRAKİ HABER

Gül: Devletimiz ve milletimiz teröre boyun eğmeyecektir

Sefer Selvi Karikatürleri
Evrensel Gazetesi Birinci Sayfa
Evrensel Ege Sayfaları
EVRENSEL EGE

Ege'den daha fazla haber, röportaj, mektup, analiz ve köşe yazısı...