16 Aralık 2016 17:03

Öldürülen kadın yazar Erikli'nin katil zanlısı yakalandı

'Melekler ile Yaşamak' kitabının yazarı ve yaşam koçu Beki İkala Erikli'nin katil zanlısı Sinem Koç polis tarafından silahla birlikte gözaltına alındı

Paylaş

Beyoğlu'nda “Melekler ile Yaşamak" adlı kitabın yazarı ve yaşam koçu Beki İkala(Çukran) Erikli'nin katil zanlısı Sinem Koç polis tarafından silahla birlikte gözaltına alındı. 

Beyoğlu, Kabataş Ömer Avni mahallesi İnebolu çıkması No.3'de bulunan Saadet apartmanında dün akşam saat 18.00 sıralarında meydana gelen olayda, Yaşam koçu ve yazar Beki İkala(Çukran) Erikli, işyerinin bulunduğu apartmana girdiği sırada silahlı saldırıya uğramıştı. Saldırı sonucu Erikli yere yığılırken, silah seslerini duyan apartman sakinleri bir kadını kaçarken gördüklerini polise anlatmışlardı. Evli ve 14 yaşındaki bir oğlu bulunan Erikli, tüm ilk yardım çabalarına rağmen olay yerinde hayatını kaybetmişti.

Polis tarafından olayla ilgili başlatılan çalışmalarda olayın şüphelisi olarak tespit edilen Sinem Koç, akşam saatlerinde Küçükçekmece'de düzenlenen operasyonla gözaltına alındı. Şüphelinin üzerinde yapılan aramada olayda kullandığı 9 mm çapında bir tabanca ele geçirildi. Şüphelinin, psikolojik durumunun iyi olmadığı ve saldırgan tavırlar sergilediği öğrenildi. 

Sorgusu yapılan Sinem Koç ilk ifadesinde cinayeti işlediğini kabul etti. 4 yıl önce eşinden ayrıldıktan sonra annesiyle kalmaya başladığı ve çocuğunun olmadığı öğrenilen Sinem Koç, "Bunun kitaplarını okuduktan sonra akli dengem bozuldu. Kitaplarında meleklerden bahsediyordu. Ne meleği, kendisi bir şeytan. Başkalarına zarar vermesin diye öldürdüm." dedi. (DHA)

ÖNCEKİ HABER

Halk TV protesto için ekran karattı

SONRAKİ HABER

Yıldırım: Anayasa teklifinin arkasında Ak Parti vardır

Sefer Selvi Karikatürleri
Evrensel Gazetesi Birinci Sayfa
Evrensel Ege Sayfaları
EVRENSEL EGE

Ege'den daha fazla haber, röportaj, mektup, analiz ve köşe yazısı...