15 Aralık 2016 14:41

Amedsporlu futbolculara polis tarafından darp ve gözaltı

Amedspor'dan Nesih Aktepe, Fenerbahçe maçı sonrasında polis saldırısına uğradıklarını ve iki futbolcunun gözaltına alındığını açıkladı.

Paylaş

Amed Sportif Faaliyetler Kulüp Genel Sekreteri Nesih Aktepe, Fenerbahçe ile 1- 1 biten maçın ardından futbolcuları Mehmet Sıddık İstemi ve Mansur Çalar'ın  gözaltına alındığını söyledi. Aktepe, futbolcularının polis tarafından darbedildiğini belirtti.

Amed Sportif ile Fenerbahçe'nin bugün oynadığı Ziraat Türkiye Kupası karşılaşmasından sonra taraftarlar dağıldıktan sonra futbolcular stattan ayrılmaya başladı. Amed Sportif futbolcularından Mehmet Sıddık İstemi, Mansur Çalar ve Ercan Çapar ile polis arasında henüz bilinmeyen nedenle tartışma çıktı. Amed Sportif Kulübü Genel Sekreteri Nesir Aktepe, 3 futbolcunun henüz bilinmeyen bir sebeple polis tarafından tartaklandığını söyledi. Aktepe, şunları söyledi:

"Maç sonrası futbolcularımız giyinip eşleriyle birlikte araçlarına bindikleri sırada henüz nedenini bilemediğimiz bir şekilde çıkan tartışma sonucu polislerce tartaklandı. Şu an Gazi Yaşargil Eğitim ve Araştırma Hastanesi'ndeyiz. 3 futbolcumuz polis tarafından tartaklandı, hastanelik oldu. Daha sonra da futbolcularımız Mehmet Sıddık İstemi ile Mansur Çalar, polis tarafından gözaltına alındı." (DHA)

ÖNCEKİ HABER

Aşırı yüklenme nedeniyle 45 günde 214 trafo yandı

SONRAKİ HABER

Türkiye internet hızında 64’üncü

Sefer Selvi Karikatürleri
Evrensel Gazetesi Birinci Sayfa
Evrensel Ege Sayfaları
EVRENSEL EGE

Ege'den daha fazla haber, röportaj, mektup, analiz ve köşe yazısı...