11.12.2016 03:17 / Güncelleme: 27.10.2017 22:14

Ücretsiz kedi evi

Sokakta yaşayan hayvanların soğuk havalarda barınmasını sağlamak amacıyla hazırlanan kedi evleri sadece kargo ücretiyle gönderiliyor.

Ücretsiz kedi evi

Kış geldi ve hava giderek soğuyor. Kar kapıda. Kış yalnızca yoksul insanlar için zor geçmiyor. Kış sokak hayvanları için de yılın en zor dönemi. Onların yağmurda, karda başlarını sokacak bir ‘delik’leri bile yok. 

SADECE KARGO PARASI

Sokak hayvanlarının soğukta yaşaması karşısında sıcak bir eve sahip olmanın ‘rahatsızlığı’nı yaşayanlara Adore Mobilya bir fırsat sunmuş. Sokakta yaşayan hayvanların soğuk havalarda barınmasını sağlamak amacıyla kedi evleri hazırlamış. Sadece 10 TL’lik kargo ücretini ödeyen herkese şu ana kadar tam 21 bin 719 adet kedi evi yollanmış. 

Stokları tükenen firmanın yakın zamanda tekrar kedi evi üretimi yapması bekleniyor. Firmanın internek adresine buradan ulaşabilirsiniz.

(HABER MERKEZİ)

30.01.2026 18:56

Chaplin Dörtlüsü 20 Mart’ta sinemalarda: Gazeteciler de kadroda

Tufan Taştan’ın ikinci filmi Chaplin Dörtlüsü, 20 Mart’ta vizyona giriyor. Filmde aralarında Fikret Bila, Çiğdem Toker ve Murat Yetkin’in de olduğu çok sayıda gazeteci konuk oyuncu olarak filmde yer alıyor.

Chaplin Dörtlüsü 20 Mart’ta sinemalarda: Gazeteciler de kadroda

Fotoğraf: ANKA

01.02.2026 19:44

Yeni Epstein belgelerinde Kraliyet ailesi: Prens Andrew’un yeni fotoğraf ve yazışmaları çıktı

ABD Adalet Bakanlığının yayımladığı Jeffrey Epstein dosyasında, İngiltere Kralı Charles’ın kardeşi Prens Andrew’un Epstein ile yazışmaları ve cinsel istismar iddialarıyla bağlantılı fotoğrafları kamuoyuna yansıdı.

Yeni Epstein belgelerinde Kraliyet ailesi: Prens Andrew’un yeni fotoğraf ve yazışmaları çıktı

Prens Andrew | Fotoğraf: Thorne1983/Wikimedia Commons (CC BY-SA 3.0)

Evrensel'i Takip Et

Bildirimleri aç

Bildirimler

Önemli haberlerden ve gelişmelerden haberdar olmak ister misiniz?

✓ Bildirimler başarıyla açıldı!