08 Aralık 2016 17:50

'Fırçamla bir dünya yarattım bu daracık koğuşta'

139 gündür Mardin E Tipi Kapalı Cezaevinde tutuklu bulunan JINHA Editörü Zehra Doğan, avukatları aracılığıyla bir Evrensel'e mesaj gönderdi.

Paylaş

139 gündür Mardin E Tipi Kapalı Cezaevinde tutuklu bulunan, kapatılan Jin Haber Ajansı (JINHA) Editörü Zehra Doğan’ın duruşması yarın görülecek. Doğan duruşma öncesi avukatları Aslı Pasinli ve ve Şiraz Baran aracılığıyla Evrensel'e bir mesaj gönderdi. Zehra Doğan'ın mesajı şöyle:

"Fırçamla bir dünya yarattım bu daracık koğuşta ve tutsaklık dört duvar arasında kalmak değil, umudu yitirmektir. Bir tek ben değilim hapsedilen, tekmil ülke cehennem yeri. Fakat yine de fırça benim elimde, bu yüzden cennet çok uzakta değil."

Avukatları ayrıca Zehra Doğan'ın herkese selam söylediğini, 'yarın olur da belki çıkar diye çok üzgün olduğunu' ve 'içeriye çok alıştığını' ilettiler. Avukatlar geçtiğimiz günlerde Doğan'ın hastaneye götürülürken uzun bir aradan sonra dışarıyı gördüğünü ve "Çok şaşırdım, dünya en son gördüğümden daha kötü" yorumunu yaptığını ilettiler. (HABER MERKEZİ)

ÖNCEKİ HABER

Lafazanis: Türkiye’deki demokrasi güçleri ile dayanışacağız

SONRAKİ HABER

Yeniçağ gazetesinin merkez binasına saldırı

Sefer Selvi Karikatürleri
Evrensel Gazetesi Birinci Sayfa