07 Aralık 2016 11:20

TBMM Başkanvekili Ayşenur Bahçekapılı Almanya’ya alınmadı

Cumhurbaşkanı Erdoğan: Almanya TBMM Başkan Yardımcısı Ayşenur Bahçekapı’yı saatlerce bekletti.

Paylaş

Cumhurbaşkanı Tayyip Erdoğan Cumhurbaşkanlığı Külliyesi’nde muhtarlara konuştu.

Türk lirasının dolar karşısındaki tarihi değer kayıplarının ardından yaptığı ‘Dövizleri TL'ye çevirin’ çağrısını bir kez daha yineleyen Erdoğan, “Vatanını seviyorsan dövizini bozdurup TL'ye geçeceksin” dedi.

“Ben de gördüklerimi bizzat telefonla arıyorum, 'Niye kiranı dövizle alıyorsun, TL'ye geç' diyorum, '10 kazanacağına 9 kazan, 8 kazan' diyorum” diyen Erdoğan, Rusya, Çin ve İran ile TL üzerinden alışveriş yapılacağını ileri sürdü.

BAHÇEKAPI’LI ALMANYA’YA ALINMADI

TBMM Başkanvekili Ayşenur Bahçekapılı'nın Almanya'ya girişte havalimanında yaşadığı bir olayı açıklayan Erdoğan, “Ya sen teröristi alıyorsun ülkende ağırlıyorsun, misafir ediyorsun. Ama bu ülkenin TBMM Başkan Yardımcısı'nı ve heyetini orada, kapıda saatlerce bekletiyorsun” diye tepki gösterdi. “Şimdi bunlara da aynısını yapman gerekmez mi?” diye devam eden Erdoğan, “Ondan sonra Erdoğan oluyor diktatör, ya sen benim TBMM Başkan Yardımcıma bu tür bir yanlışı yaparsan, benim buna karşılık aynısını yapmam lazım. Bu personellere gereğini yapmadığın sürece Türkiye de buna misliyle mukavele eder” ifadesini kullandı. (DİHABER)

ÖNCEKİ HABER

Kadınlar Müjgan Ekin'in akıbetini sordu

SONRAKİ HABER

Pakistan'da yolcu uçağı düştü

Sefer Selvi Karikatürleri
Evrensel Gazetesi Birinci Sayfa
Evrensel Ege Sayfaları
EVRENSEL EGE

Ege'den daha fazla haber, röportaj, mektup, analiz ve köşe yazısı...