5 Aralık 2016 11:55
Baydemir ‘Türkiye ve Kürtler’ konferansına katılacak
HDP Milletvekili Osman Baydemir, HDP Eş Genel Başkanı Selahattin Demirtaş’ın yerine 13. Uluslararası Türkiye ve Kürtler Konferansı’na katılacak.

HDP Şanlıurfa Milletvekili Osman Baydemir, 7-8 Aralık 2016 günlerinde Brüksel’de düzenlenecek olan, HDP Eş Genel Başkan Selahattin Demirtaş'ın davetli olduğu ancak cezavinde tutulması nedeniyle katılamayacağı, 13. Uluslararası Türkiye ve Kürtler Konferansı’na katılacak.
Avrupa Birliği (AB) Türkiye Yurttaş Komisyonu (EUTCC) tarafından düzenlenen konferansın açılış bölümünde, HDP Eş Genel Başkanları Figen Yüksekdağ ve Selahattin Demirtaş'ın mesajları da okunacak.
Baydemir, Türkiye'deki güncel gelişmeler ve Kürt sorunu gibi konuların ele alınacağı konferansın “Demokratik Türkiye için HDP’nin siyasi vizyonu” başlıklı 8 Aralık Perşembe günü düzenlenecek oturumunda konuşacak. (ANKA)
Evrensel'i Takip Et