05 Aralık 2016 07:27

İstismara maruz kaldı; babası istismarcıyı savundu

9 yaşındaki F.A dayısının cinsel istismarına maruz kaldı. İstismarın açığa çıkmasının ardından F.A’nın babası M.A istismarcı Ş.K’ye sahip çıktı.

Paylaş

Adana'da yeğeninin kızı 9 yaşındaki F.A.'ya cinsel istismarda bulunduğu gerekçesiyle gözaltına alınan 56 yaşındaki Ş.K. tutuklandı. İstismarı, kız çocuğunun derse ilgisizliğinden şüphelenen rehber öğretmen ortaya çıkarırken, F.A.'nın babası M.A. ise “O öyle bir şey yapmaz, çocuğum iftira atıyor” diyerek istismarcıya sahip çıktı.

Merkez Yüreğir İlçesi'ndeki bir ilkokulun 3'üncü sınıf öğrencisi F.A.'nın derse ilgisizliği ve içine kapanık halinden şüphelenen rehber öğretmen, kız çocuğu ile görüşme yaptı. F.A., 2'nci sınıftayken annesinin dayısı olan Ş.K.'nin okula kadar gelip kendisini aldığını ve eve götürüp istismarda bulunduğunu söyledi.

Bu olayın daha sonra da defalarca tekrarlandığını anlatan küçük çocuğun verdiği bilgiler üzerine rehber öğretmen durumu polise bildirdi. Pedagoglar gözetiminde küçük kızın ifadesi alındıktan sonra ailesine de haber verildi. Çocuk ailesinden alınarak devlet korumasına verildi.

Gözaltına alınan Ş.K., Emniyet Müdürlüğü'ndeki ifadesinde F.A.'nın kendisine iftira attığını öne sürerek cinsel istismar suçlamasını kabul etmedi. Kızının hayal kurduğunu ileri süren baba M.A, da “Ş.K. bunu yapmaz, ben inanmıyorum. Kızım iftira atıyor” diyerek şikayetçi olmadı.

İstismarcı Ş.K., küçük yaşta çocuğa cinsel istismarda bulunma suçlamasıyla tutuklandı. (DHA)

ÖNCEKİ HABER

Başbakan Yıldırım: Teklif bu hafta meclise gelsin, istiyoruz

SONRAKİ HABER

Zeynel Doğan Diyarbakır Belediyesi bünyesinde çalışmayacak

Sefer Selvi Karikatürleri
Evrensel Gazetesi Birinci Sayfa
Evrensel Ege Sayfaları
EVRENSEL EGE

Ege'den daha fazla haber, röportaj, mektup, analiz ve köşe yazısı...